NaslovnicaVijestiZašto je Jurgen Klopp savršen za Liverpool?

Zašto je Jurgen Klopp savršen za Liverpool?

Zašto je Jurgen Klopp savršen za Liverpool?, objasnio nam je jedan igrač Liverpoola. Firmino je opisao Jurgen Kloppa kao savršenog Menadžera za Liverpool. Talentovani Brazilac je procvjetao pod Kloppovim vodstvom – gdje je pogodio mrežu devet puta u 37 nastupa.

Zašto je Jurgen Klopp savršen

Klub sa Anfielda je za njega platio 29 miliona funti što je trebalo značiti da će biti jedan od boljih igrača Liverpoola, ali bilo je mnogo sumnja nakon niza nedosljednjih performansi.

Klopp je imao mnogo uticaja na Firminovu poboljšanu igru i vjeruje da je njemački stručnjak ugradio povjerenje u tim.

“Igrao sam protiv njegovog tima mnogo puta, znao sam šta on očekuje od svojih igrača i kako se odnosi prema njima.”

“U Njemačkoj, on je ogroman i uzbudljivo je znati da ću dobiti priliku da radim zajedno sa njim, a ne protiv njega.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Svojom radnom etikom i mentalitetom, on je savršen za nas i sve promjene koje je on napravio u ovom kratkom vremenu možemo osjetiti.”

“Tim ima više samopouzdanja i povjerenja u sebe. Što više imamo priliku da radimo ono što on želi od nas, to ćemo biti bolji. Mislim da je počeo da pokazuje to i rezultatima.

“On je nevjerovatna osoba i nevjerovatan menadžer. Vrlo je uspješan, pogotovo sa Dortmundom, i rad sa njim svaki dan, je kao nova lekcija, od njega se može mnogo toga naučiti.”

“Radujem se još mnogo godina rada sa njim i želimo da postanemo pobjednici sa našim trenerom.”

Koeficijenti

Manchester United: 2.62

Neriješeno: 3.30

Liverpool: 2.90

qCERqrS

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!