NaslovnicaVijestiZašto je Keylor Navas obrijao svoju glavu nakon što je osvojio La...

Zašto je Keylor Navas obrijao svoju glavu nakon što je osvojio La Ligu sa Real Madridom?

Zašto je Keylor Navas obrijao svoju glavu nakon što je osvojio La Ligu sa Real Madridom? Golovi Cristiana Ronalda i Karima Benzeme su u nedelju navečer pomogli Real Madridu da osvoji naslov La Lige, ali velike pohvale trebaju ići Keylor Navasu.

Zašto je Keylor Navas

Malaga je imala velike šanse, ali je golman Real Madrida imao lijek za svaku od njih, obrana nakon obrane, a jedna od njih je bila izuzetna.

U 20 minuti utakmice, bivši igrač Barcelone Sandro Ramirez pucao je sa 30 metara, udaraac je išao u gornji lijevi kut, ali nekako je Navas uspio stići i obraniti nevjerojatan udarac, gdje je spasio vodstvo Real Madrida od 1-0, ozlijedivši se u tom procesu.

30-godišnjak je bio nevjerojatan, a Zinedine Zidane navodno sprema novi ugovor za njega, bez obzira na to što je povezan sa Manchester Unitedovim De Geom.

[su_bet365__1m_spectacular]

Navijači Reala izgledaju zadavoljni sa Navasom u ovom trenutku, a nastup na La Rosaleda stadionu ih je podsjetio na njegovu klasu.

Dok je izlazio iz Realove svlačionice poslije utakmice kako bi dao intervjuu, novinari su ostali šokirani, jer je obrijao svu kosu.

Zašto? Posvetio je osvajanje La Lige djeci koja boluju od raka.

“Obrijao sam glavu da bi odao počast djeci koja boluju od raka diljem svijeta i molim Boga da se svi oporave”, rekao je novinarima.

“Ovo je za djecu koja se bore protiv raka i za njihove obitelji, kako bi nastavili tu borbu”.

[su_euro_soccer_bonus]

Kakva prekrasna gesta. Djeca širom svijeta gledaju na profesionalne nogometaše, tako da Navas pokazuje kakav je ustvari on uzor.

Također pročitajte: Mourinho objasnio zašto se Manchester United bori sa formom od vremena Alex Fergusona

Kasnije je objavio sliku na Instagramu sa svojim novim izgledom.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!