NaslovnicaVijestiZašto je Paul Scholes bio tako dobar u Manchester Unitedu?

Zašto je Paul Scholes bio tako dobar u Manchester Unitedu?

Zašto je Paul Scholes bio tako dobar u Manchester Unitedu? Paul Pogba je otkrio svoje divljenje za legendu Manchester Uniteda Paul Scholesa. Francuz, koji je napustio Crvene đavole zbog Juventusa 2012. godine, sada je postao jedan od najboljih veznjaka u svjetskom nogometu.

Zašto je Paul Scholes

I to ga je Sir Alex Ferguson pustio u slobodnom transferu, što se smatra jednom od najvećih grešaka u njegovoj karijeru u Manchester Unitedu.

Za So Foot, Pogba je rekao: “Paul Scholes. ‘Scholsey’. Njegova desna noga bila je savršeno podešena.”

“Mogao je pucati deset puta, a lopta bi završila na istom mjestu svih deset puta.”

Pogba je također otkrio svoje divljenje za engleski nogomet i vjeruje da je iskustvo Claudio Ranierija u Seriji A pomoglo Leicesteru da osvoji Premier ligu.

Također, naravno, fizički uticaj, intenzitet, eksplozivnost, šutevi..

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Oni su mnogo puta šutali po golu, uvijek vam govore da pucate. Ako ste u dometu, možete pucati. Oni žele postizati golove tamo i to je tako.”

“To nije kao u Italiji gdje je jedina važna stvar taktika, jer je ekipa koja je dobra taktički svjesna da je jako teško pobijediti: Atletico Madrid, Leicester.”

“Claudio Ranieri je donio svoj dodir, primijetio sam ga prvi put kada je došao u Leicester.”

“U italiji jedete taktiku, spavate taktiku. U Engleskoj, oni žele postizati golove.”

Pogba je povezan sa odlaskom iz Juventusa ovog ljeta, gdje su zainteresovane ekipe Real Madrid, Barcelona i Manchester City.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!