NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Sergio Ramos sinoć dobio svoj prvi crveni karton...

(VIDEO) Pogledajte kako je Sergio Ramos sinoć dobio svoj prvi crveni karton za PSG!

Sergio Ramos je od početka sezone za PSG odigrao tek tri utakmice od mogućih 27. Treća utakmica će mu sigurno ostati u lošem sjećanju, s obzirom da je u 85. minuti protiv Lorienta dobio drugi žuti i prvi crveni karton za francuski klub.

Prvi žuti karton Ramos je dobio zbog oštrog starta, dok je drugi zbog faula kojeg pravi kao zadnji čovjek u obrani. Tako je Španjolac ostavio svoju novu ekipu sa igračem manje u najgorem trenutku, ali srećom, PSG-a spašava Mauro Icardi koji zabija za 1-1 u posljednjim sekundama utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovaj crveni karton je Ramosu bio 27. u karijeri, 20 puta je isključen u španjolskoj La Ligi, pet puta u LIgi prvaka, te po jednom u španjolskom Superkupu i sada u Ligue 1.

Pogledajte OVDJE kako je Ramos dobio svoj prvi crveni karton u PSG-u.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!