NaslovnicaVijestiZašto je Pogba ispravio broj na dresu?

Zašto je Pogba ispravio broj na dresu?

Juventus je danas savladao Atltanu sa 2:0. Strijelci za aktulenog šampiona Italije su bili Dybala i Mario Mandžukić, ali najviše pažnje je izazvao Paul Pogba.

Pogba ispravio broj na dresu

Paul Pogba je prije samog početka meča ispravio broj na dresu, tako što je pored broja 10 dodao broj pet. Pogba nije objasnio zažto je to uradio, ali mnogi misle da ja to uradio kako bi na leđima nosio svoj stari broj. (1+0+5=6).

Pogba je također na velikom udaru italijanskih novinara koji smatraju da on ne zaslužuje “desetku” koju je nosio Alessandro Del Piero.

Prošle sezone broj 10 je nosio Carlos Tevez, koji je otišao u Bocu, a Pogba je odlučio da ga naslijedi.

BONUS
Pogba ispravio broj na dresu

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!