NaslovnicaVijestiZašto je Richarlison plakao na klupi u pobjedi Watforda protiv Chelseaja?

Zašto je Richarlison plakao na klupi u pobjedi Watforda protiv Chelseaja?

Watfordov talentirani krilni igrač Richarlison je viđen kako plače na klupi tijekom ponedjeljne večeri i impresivne pobjede od 4-1 nad Chelseajem.

Zašto je Richarlison

20-godišnji Brazilac je potpisao za Watford tijekom ljeta iz Fluminensea, a njegovi odlični nastupi su ga već povezali sa velikim klubovima iz Premier lige.

“Chelsea će doći sa svim što ima, jer oni moraju dobiti ovu utakmicu,” rekao je Richarlison prije šokantne pobjede od 4-1. “Ali smo spremni za njih.”

“Nema sumnje da protiv Chelseaja možemo odigrati dobru utakmicu.”

Chelseajev veznjak Tiemoue Bakayoko dobio je crveni karton u prvom poluvremenu na Vicarage Roadu, a Watford ih je svakako platio.

[su_bonus]

Nakon teških poraza protiv Bournemoutha i Watforda, Conteova budućnost na Stamford Bridgeu visi o koncu.

Sa njegovim timom koji je u to vrijeme vodio sa 1-0, Sky Sports kamere su uočile emocionalnu promjenu na Richarlisonu nakon što je izmijenjen u 65. minuti susreta.

Nogometaši često pokušavaju dati taj mačo stav, ali stravstveni mladi Brazilac jasno ne osjeća da je ova strana igre posebno važna.

“Ja sam plakao, jer sam želio igrati i pomoći svojim suigračima”, izjavio je za ESPN Brazil nakon utakmice.

“Ali na kraju je tip koji je ušao na teren dobro obavio svoj posao pa je sve uredu.”

Neki navijači su možda mislili da je previše dramatičan, ali osvježavajuće je vidjeti da je to nogometaš koji zaista voli svoju profesiju.

Roberto Pereyra zamijenio je suigrača Južne Amerike i postigao apsolutno prelijep gol za Watford.

[su_live_koeficijenti_v2]

Menadžer Watforda Javi Garcia objasnio je zašto je izbacio Richarlisona, unatoč impresivnoj izvedbi protiv prvaka Engleske.

“Richarlison je bio vrlo sretan zbog pobjede”, rekao je Garcia.

“Bio je to trenutak kada je sudac razgovarao sa njim i on je već imao žuti karton – bila je teška odluka, ali sam se odlučio za promjenu, jer je igrao vrlo dobro.”

Očekuje se da će se visoko rangirano krilo vratiti u početnih 11 kada Watford bude igrao protiv West Hama u subotu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!