NaslovnicaVijestiZašto je situacija Keylor Navasa u Real Madridu dobra za Manchester United?

Zašto je situacija Keylor Navasa u Real Madridu dobra za Manchester United?

Europski prvaci bi trebali prodati trenutnog broja 1, Keylor Navasa, prije nego što dovedu drugog vratara, ali imaju problema sa njegovom prodajom.

Zašto je situacija

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez želi potpisati novog vratara koji bi bio prvi izbor na Bernabeu, ali njegovi planovi su se suočili sa problemima.

Europski prvaci trebali bi prodati aktuelnog prvog golmana Keylor Navasa prije nego što dovedu neko veliko ime, ali izgleda da Perez ima mnogo problema što se tiče ovog plana.

Navas je, kako se izvješćuje, rekao klubu da neće prihvatiti smanjenje plaće, a niti jedan klub nije spreman da mu dadne više od njegove trenutne plaće.

[su_watch_live_football]

Španjolska publikacija Diario Gol izvještava da je Perez odustao od Navasovog odlaska prije kraja njegova ugovora, koji ističe u lipnju 2020. godine.

Ova situacija znači da se Real Madrid neće boriti za Manchester Unitedovog David De Geu. Umjesto toga, Perez je rekao da će krenuti po Athletic Bilbaovog Kepa Arrizabalaga, koji će ih koštati oko 20 milijuna eura.

Kepa će se natjecati sa Navasom, ali ineće zahtjevati početnu postavu ili povećanje plate kao što bi to učinio De Gea.

Kostarikanac Navas se Real Madridu pridružio 3. kolovoza 2014. godine za 10 milijuna eura i potpisao je šestogodišnji ugovor sa klubom. Svoju prvu utakmicu je odigrao 23. rujna u pobjedi od 5-1 nad Elcheom na Santiago Bernabeu.

[su_bet365_app]

Nakon što je Casillas napustio Real Madrid, Navas je postao prvi golman u 2015/16 sezoni. Madrid se zatim dogovorio sa Manchester Untiedom da će Navas biti dio transfera za Davida De Geu 31. kolovoza 2015. godine, no dogovor je propao, jer dokumenti nisu bili dostavljeni FIFA-i prije kraja španjolskog prijelaznog roka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!