NaslovnicaVijesti"Zašto je sudija dao crveni našem igraču? Slavili bi da nije."

“Zašto je sudija dao crveni našem igraču? Slavili bi da nije.”

Derbi 26. kola između Arsenala i Leicestera obilježilo je veliko uzbuđenje. Topnici su odnijeli pobjedu u posljednjim sekundama utakmice.

Zašto je sudija dao crveni našem igraču

Momčad Arsena Wengera se približila na samo dva boda od prvoplasiranog Leicestera, te je ova pobjeda Arsenala učinila borbu za naslov dosta uzbudljivom.

“Zalaganje, ritam i energija sve je bilo dobro. Leicester se branio odlično, ali smo gubili na poluvremenu. Nakon toga držali svoju utakmicu u svojim rukama, trebali smo zabiti još koji gol”, kazao je Arsene Wenger, pa nastavio:

“Mesut Ozil je bio fauliran baš prije Leicesterovog penala, tako da je odluka malo preoštra. Morat ću pogledati snimke opet, al meni lično nije izgledao kao penal.”

“Ovo je bio jedan od odlučujućih trenutaka, jer smo mogli ostati iza njih osam bodova ili približiti se na dva boda. Imamo odličnu priliku, ipak još dosta utakmica je pred nama, imamo još par velikih susreta.”

“Imali smo loš niz i bili smo čak četri utakmice bez pobjede, ali smo se uspjeli izvući iz toga, jer smo slavili dva puta uzastopno.”

Trener Leicestera Claudio Ranieri je bio nezadovoljan odlukom Martina Atkinsona da isključi njegovog igrača, ali čestitao je Arsenalu na pobjedi.

“Ova utakmica je bila fantastična, brza utakmica. U normalnoj utakmici ta dva žuta kartona ne bi značilo isključenje, nisam siguran”, kazao je Ranieri, te nastavio:

“Sudac je bio prestrog prema nama kod isključenja. To su bili normlani prekršaji, ne za žute kartone. Da smo ostali sa 11 igrača na terenu, uvjeren sam da bi slavili pobjedu.”

“Utakmica je bila prepuna prekršaja, zašto onda isključiti igrača na taj način. Znali smo da Arsenal ima sjajnu momčad, imaju dobru tehniku i brzo prenose loptu. Zabili su gol iz posljednje prilike – bili su pametniji od nas”, završio je Claudio Ranieri.

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!