NaslovnicaVijestiZašto je trebalo više od godinu dana da se završi transfer Paula...

Zašto je trebalo više od godinu dana da se završi transfer Paula Pogbe?

Zašto je trebalo više od godinu dana da se završi transfer Paula Pogbe? Gotovo mjesec dana od njegovog povratka u Manchester United i obaranja svjetskog transfer rekorda, detalji o Paul Pogbinom transferu se i dalje pojavljuju.

Zašto je

To je sredstvo Mino Raiole, koji se obratio na tu temu, otkrivajući u brojnim razgovorima sa raznim publikacijama, što je to uvjerilo Francuza da odbije Real Madrid i kako ga je Jose Mourinho prošlog ljeta htio dovesti u Chelsea.

Sada je opet progovorio, ovaj put obraćajući se talkSPORT-u.

Za nekoga tko je inzistirao na šutnji tijekom ljeta, Raiola svakako uživa u pozornosti sada kada je prijelazni rok zatvoren.

[su_bet365_200_bonus_mali]

U svakom slučaju, u svojoj posljednjoj objavi, rođeni-talijan – Nizozemac je objasnio kako i zašto je Pogbin transfer na Old Trafford trajao više od godinu dana kako bi se završio.

To je točno – United je bio u pregovorima za povratak Pogbe na Old Trafford još i kada je Louis van Gaal bio zadužen.

Prema pisanju Manchester Evening News, Raiola je rekao: “Pogba je bio dogovor na kojem smo radili godinu dana – možda i više.”

“To je složen posao, jer uključuje puno stranaka i puno visokih uloga i teško ih je sve posložiti.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Radim za igrača, koji je uvijek vrlo jasan, tako da pokušavam uvijek učiniti što je u njegovom interesu, što je njegova želja i ja pokušavam to uvijek zadržati na umu.”

United će svoj novac za Paula Pogbu oslikati u njegovom uspjehu ove sezone i osvajanju naslova u Premier ligi.

Oni su na dobrom putu ostvarivanja upravo toga, nakon što su pobijedili svoje prve tri utakmice, Bournemoutha na dan otvaranja, Southamptona tjedan dana poslije i Hull Cityja nedavno.

Crveni vragovi su trenutno na vrhu tablee uz rivale Manchester City i Chelsea, a još bolje će im biti kada Paul Pogba pronađe svoj korak u Premier ligi.

Sljedeću utakmicu igraju na Etihadu protiv Manchester Cityja u subotu. Veliki derbi dva Manchestera i dva velika menadžera. Ovo će biti vrlo zanimljivo.

Screenshot_9

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!