NaslovnicaVijestiSuperkompjuter otkrio tko će osvojiti Premier ligu. United neće završiti ni u...

Superkompjuter otkrio tko će osvojiti Premier ligu. United neće završiti ni u top 4!

Superkompjuter je predvidio da će Brentford uspjeti šokantno završiti na četvrtoj poziciji u Premier ligi i preskočiti Manchester Uniteda.

Crveni đavoli su trenutno na četvrtoj poziciji i imaju isti broj bodova kao trećeplasirani City, petoplasirani Everton i šestoplasirani Brighton.

ŽELIM UČESTVOVATI BESPLATNO

Momčad Ole Gunnara Solskjaera je možda samo dva boda iza lidera Chelseaja, ali ih je superkopjuter isključio iz utrke za naslov i prva četiri.

Predvidjeli su da će United sezonu završiti sa 70 bodova, isto koliko i West Ham na šestoj poziciji.

Neuspjeh Uniteda bi bio još veći ako bi se obistinila ova predviđanja, a to je da će Brentord preuzeti četvrtu poziciju sa 74 boda i tako osigurati nogomet u Ligi prvaka.

Prema ovim predviđanjima Liverpool je komotno osvojio drugo mjesto sa 89 bodova, dok je Chelsea uspješno svrhnuo Cityja sa mjesta prvaka Engleske.

Prema superkompjuteru, Chelsea će izgubiti samo jedan meč u Premier ligi i osigurati velikih 99 bodova na putu do naslova.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!