Zašto Manchester United neće osvojiti Premier ligu ove sezone?

Zašto Manchester United neće osvojiti Premier ligu ove sezone? Unatoč optimizmu koji okružuje Old Trafford sada, Unitedova legenda Paul Scholes je zabrinut da će jedan određeni problem sa sadašnjom momčadi spriječiti njegov bivši klub od podizanja svog prvog naslova od 2013. godine.

Zašto Manchester

Govoreći u posljednjem video blogu koji je na svoj YouTube kanal ubacio Rio Ferdinand, Scholes je objasnio svom bivšem suigraču da, unatoč tome što je bio uvjeren da momčad ima dovoljno vatrene moći ove sezone, nije bio baš tako siguran u njihove sposobnosti da zadrže loptu što dalje od svog gola kada dođe do velikih utakmica.

“Nisam siguran da će Manchester United osvojiti ove godine”, objasnio je Scholes. “Ali mislim da će pod vodstvom Mourinha osvojiti ligu, ako ne ove, onda sljedeće sezone.”

“Postoji još nekoliko upitnika za mene za ovu sezonu. Mislim da je igra sada mnogo više defanzivnija. Mislim da je u posljednjih nekoliko godina najveća zabrinutost u vezi golova.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Daley Blind… veliki nogometaš. Brilijantan nogometaš. Da li je bio dovoljno dobar u velikim utakmicama na poziciji centralnog obrambenog? Ja nisam baš siguran u to.”

[su_euro_soccer_bonus]

Blind je bio jedno od iznenađenja Mourinha početkom mandata na Old Traffordu, nakon što je impresionirao u obrani kada su mnogi pretpostavili da će otići u ljetnom prijelaznom roku.

Oznake:

Share This