NaslovnicaVijestiZašto Ronaldo ne nosi crne kopačke?

Zašto Ronaldo ne nosi crne kopačke?

Zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije nikada ne nosi crne kopačke, a razlog je otkrio potpredsjednik Nike Football-a.

kopačke

“Sve je krenulo s njim,” rekao za Goal Max Blau, globalni potpredsjednik Nike Football Footweara koji blisko surađuje s 31-godišnjim igračem.

“On je sjajan, ali uvijek će prvi reći ‘mogu još bolje’. Kaže da može biti bolji i da će on odraditi svoj dio posla, ali da mu je potrebno da i mi odradimo svoj dio.”

“Stavlja na nas veliki pritisak. Moramo smisliti nešto kako bismo mu pomogli. Tako smo došli i do novih kopački Mercurial Superfly koje Ronaldo trenutno nosi.”

“Svaki igrač ima svoju omiljenu bolju, a znanstveno je dokazano da je boja kopački povezana s raspoloženjem igrača. A kada se osjećaš bolje i igraš bolje.”

“Glavna svrha boje je da pruži samopouzdanje. Ronaldo ne voli nositi crne kopačke jer kaže da crno izgleda sporo, a on se želi osjećati brzim.”

Iza Cristiana Ronalda je fantastična sezona. Portugalac je sa Real Madridom osvojio Ligu prvaka i Superkup Europe, a u međuvremenu je sa reprezentacijom Portugala osvojio Europsko prvenstvo u Francuskoj. Na klupskom planu, sezonu je krunisao trofejom na Svjetskom klupskom prvenstvu, trijumfom protiv japanske Kashime u finalu, u kojem je postigao hat-trick.

Portugalac je takođe dobitnik ovogodišnje Zlatne lopte France Footballa (Ballon d’Or), najprestižnijeg individualnog priznanja u nogometu, po četvrti put u svojoj karijeri, te se tako približio Lionelu Messiju, koji je bio dobitnik ovog priznanja pet puta.

U 2016. godini postigao je 55 golova u 57 utakmica – 43 za klub, te 12 za nacionalni tim, uz 17 asistencija.

Nakon slavlja na klupskom SP, Ronaldo će na zasluženi odmor, pošto njegov Real Madrid sledeću utakmicu igra 7. siječnja naredne godine, protiv Granade na Santiago Bernabeu. Klub iz Madrida godinu je okončao na prvom mjestu, sa tri boda više od Barcelona, te utakmicom manje.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!