NaslovnicaVijestiZašto se Njemačka boji Jamie Vardyja?

Zašto se Njemačka boji Jamie Vardyja?

Zašto se Njemačka boji Jamie Vardyja? Trener Njemačke Joachim Low je pozdravio je Jamie Vardyja kao ‘spektakularnog igrača’ i priznaje da su svjetski prvaci pripremili poseban tretman za njega u sutrašnjem obračunu sa Engleskom.

Zašto se Njemačka

Low je priznao da je Vardyjev uspjeh u Leicester Cityju ove sezone uhvatio i njegovu pažnju i upozorio je svoju momčad da se čuvaju tog igrača u Engleskoj.

Vardy se nada da će početi utakmicu na Olimpijskom stadionu u Berlinu sa trenerom Engleske, Roy Hodgsonom koji se također razmišlja oko Harry Kane-a, Danny Welbecka i Daniel Sturridge-a za prijateljsku utakmicu.

Low je rekao da je dio priprema njemačke bio taj da se usredotoče na Vardyja koji je došao do vrha Premier lige sa Leicesterom ove sezone.

“Nadgledali smo ga,” rekao je Low. “On je spektakularan igrač. Mi smo govorili o njemu u posljednjih nekoliko dana, ali ne samo o njemu.”

“Vardy je igrač koji igra kao napadač. On uvijek pokušava pronaći rupu u odbrani i ot je mjesto gdje boli najviše. Kane bi mogao igrati isto tako dobro.”

“Bilo koji od njih bi mogao igrati, možda zajedno, i to bi moglo imati utjecaj na našu odbranu.”

Low je također tvrdio da će Engleska biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje Euro 2016. i pozdravio je transformaciju Roy Hodgsonove ekipe koja je ispala iz Svjetskog prvenstva nakon dvije utakmice.

“Engleska se poboljšala mnogo u zadnje vrijeme”, rekao je Low.

“To je zbog trenera Roy Hodgsona. Imao je veliki uticaj na momčad. Poznajem ga već neko vrijeme, od kad smo bili u Švicarskoj.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!