NaslovnicaVijestiZašto su navijači Lyona držali dresove u 18. minuti protiv Montpelliera?

Zašto su navijači Lyona držali dresove u 18. minuti protiv Montpelliera?

Ako niste uspjeli gledati utakmicu Lyona protiv Saint-Etiennea par tjedana unatrag, Nabil Fekir je izazvao ogromnu invaziju na terenu nakon što je postigao peti i konačni gol na stadionu Geoffroy-Guichard.

Zašto su navijači Lyona

U trenu koji su mnogi opisali kao ludilo, Fekir je kopirao Lionel Messijevo slavlje držeći dres okrenut prema tribinama. Igra je suspendirana oko 40 minuta, a slavlje je pokrenulo navijače Saint-Etiennea da istrče na teren.

Igrač je dobio žuti karton zbog prekomjernog slavlja, utakmica se nastavila i završila, ali Fekirove akcije su bile glavna razgovaračka točka u Lyonovoj pobjedi od 5-0 protiv Saint-Etiennea.

[su_watch_live_football]

Nakon svih kontraverzi tijekom i nakon utakmice, Fekir je učinio nezamislivo i izjavio da ne žali zbog svojih postupaka, ali volimo njegovu iskrenost.

[su_no1forfootball]

“Ne, ne žalim što sam učinio, istina je da je to možda gesta koja im se nije svidjela, ali sam samo slavio gol, ništa iza toga, bez ikakvih provokacija, možda to nije bila prava stvar, bilo je 5-0, ali to je samo nogomet.”

Nedugo nakon utakmice, pojavile su se vijesti da će LFP otvoriti istragu o proslavi gola.

Tada je otkriveno da Fekir nije bio dostupan za nedeljnu utakmicu protiv Montpelliera zbog suspenzije jednog kola, ali dva tjedna kasnije, navijači Lyona su odlučili podržati Fekira na istinski nezaboravan način.

[su_watch_live_football]

Držeći dres u rukama cijelu minutu, navijači Lyona su poslali poruku Fekiru i LFP-u.

Ljubitelji Lyona uistinu su odali čast Fekirovom slavlju. Nikada nismo vidjeli ništa slično.

Da li bi Fekir trebao dobiti suspenziju kada Ronaldo i Messi nisu?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!