NaslovnicaVijestiZATRAŽIO TRANSFER U SIJEČNJU: Mlada zvijezda Real Madrida želi otići!

ZATRAŽIO TRANSFER U SIJEČNJU: Mlada zvijezda Real Madrida želi otići!

Zatražio transfer u siječnju! Mlada zvijezda Real Madrida želi otići! Jedan od najimpresivnijih igrača ove sezone će navodno tražiti transfer od Real Madrida u siječnju ako ne bude dobijao bolju minutažu.

Zatražio transfer

Prema izvješću ESPN-a, talentirani veznjak Marcos Llorente zatražit će odlazak sa Bernabeua u siječnju ako ne dobije mnogo bolju minutažu za španjolske divove.

Malo je iznenađenje madridskim navijačima da Llorente traži odlazak, s obzirom da je 23-godišnjak započeo svaku od posljednjih šest utakmica u Madridu.

Llorente je dobio priliku da impresionira pod Santiago Solarijem, budući da je Brazilac Casemiro van terena sa ozljedom, iako izgleda da se Llorente boji za svoju budućnost, jer se Casemiro bliži povratku za Real Madrid.

Llorentove frustracije mogu prizaći iz činjenice da je igrao samo jednom u prva četiri mjeseca sezone prije nego što je Casemiro ozlijeđen.

ESPN je također istaknuo da su europski divovi: Arsenal, Liverpool, Roma i Napoli zainteresirani za ovog veznog igrača.

Llorente zasigurno ne bi smio otići iz Madirda ako njegova karijera nije na ivici – nakon svega Madrid je u njegovoj krvi.

Llorenteov otac Paco, igrao je za Madrid više od 100 puta tijekom 7-godišnje čarolije sa klubom. Llorente je također nećak velikog igrača Real Madrida Franciso Gentoa. Gento se smatra jednim od najboljih igrača na svijetu u svojoj generaciji.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!