NaslovnicaVijestiZaza bira novi klub

Zaza bira novi klub

Napadač Juventusa i “azzurra”, Simone Zaza ovih dana će otići ili na jug Italije, ili u Englesku, i to po prilično visokoj cijeni.

Zaza

Simone Zaza (25) ni ove sezone se ne bi naigrao u Juventusu pored Higuaina, Dybale i Mandžukića, pa se u finišu prijelaznog roka traži povoljno rješenje za sve.

Prema navodima talijanskih medija, reprezentativac Italije napustiće crno-bijele za 28 milijuna eura, a njegov novi klub će biti Napoli ili West Ham.

Zaza je ovog ljeta bio na pragu transfera u Wolfsburg, ali se posao izjalovio u posljednjem trenutku, kada su se “vukovi” opredijelili za Marija Gomeza.

KLADI SE
Iako je većini ljubitelja nogometa prva asocijacija na Zazu loše izveden penal u četvrtfinalu ovogodišnjeg EURO 2016 između Italije i Njemačke, riječ je o kvalitetnom napadaču, koji se kao golgeter potvrdio u Sassuolu, pa i u Juventusu kada mu je pružena prilika.

Na 24 meča u prvenstvu, Kupu Italije i Ligi prvaka prošle sezone postigao je osam pogodaka, uz napomenu da je od 19 nastupa u Seriji A, čak 13 ostvario ulaskom s klupe za rezerve.

Treba reći da i Napoli i West Ham imaju još po jednu opciju za osnaživanje prednje linije. Za vicešampiona Italije je to Hrvat Nikola Kalinić iz Fiorentine, a za “čekićare” Wilfried Bony iz Manchester Cityja.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!