NaslovnicaVijestiZbog jedenja pite na utakmici mora da napusti klub!

Zbog jedenja pite na utakmici mora da napusti klub!

Wayne Shaw, golmana Suttona, zbog jedenja pite za vrijeme utakmice protiv Arsenala dobio je otkaz u klubu, a istragu je pokrenuo i FA.

jedenja pite

Rezervni vratar Suttona Wayne Shaw će napustiti taj klub, pošto je Engleski nogometni savez pokrenuo istragu o takozvanoj “aferi jedenja pite” (piegate), rekao je trener engleskog petoligaša Paul Dosswel.

Sutton je u ponedjeljak na svom terenu izgubio od Arsenala sa 0: 2, a 46-godišnji Shaw snimljen je kako za vrijeme drugog poluvremena jede pitu od, ispostavilo se kasnije, mesa. Prije utakmice jedna kladionica ponudila je kvotu 9.00 da će Shaw pojesti pitu uživo u programu.

Shaw je to učinio u 83. minuti utakmice, dok je stajao pored klupe za rezervne igrače. On je priznao da je prije utakmice saznao da postoji takva ponuda kladionice, ali je rekao da je pitu pojeo iz šale.

Dosswel je za Sky News potvrdio da je klub tražio ostavku Shawa, pošto je FA pokrenuo disciplinski postupak.

Britanska državna komisija za klađenje također je pokrenula istragu povodom tog slučaja.

Britanski mediji su naveli da nema indicija da je Shaw time zaradio novac, ali da je moguće da je kladionica isplatila peteroznamenkasti iznos na okladu.

Gary Lineker, legendarni engleski napadač i jedan od glasovitijih sportaša na Twitteru, stao je u obranu Shawa, istaknuvši svoje razočaranje činjenicom da je on, koji je spavao na sofi tri puta tjedno u Suttonu kako bi održavao objekt, morao napustiti klub zbog jedne banalnosti .

“Svakim danom nogomet gubi svoje srce i smisao za humor”, napisao je nekadašnji napadač Lestera, Tottenhama i Barcelone.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!