NaslovnicaVijestiObjavljeni detalji Neymarove ozljede. Brazilac se suočava sa mogućom pauzom od šest...

Objavljeni detalji Neymarove ozljede. Brazilac se suočava sa mogućom pauzom od šest do devet mjeseci!

Neymar (31) je pretrpio tešku ozljedu tijekom utakmice između Urugvaja i Brazila (2:0) u sklopu južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. Nažalost, brazilska nogometna zvijezda ozlijedila se u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, nakon sudara s urugvajskim reprezentativcem. Neymar je odmah pao na travnjak i zatražio medicinsku pomoć te je iznesen s terena na nosilima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Al Hilal, saudijski klub u koji je došao ovog ljeta, objavio je detalje ozljede. “Liječnički testovi koje je obavio Neymar potvrdili su ozljedu prednjeg križnog ligamenta i meniskusa u koljenu. Bit će podvrgnut operaciji. Program liječenja bit će određen naknadno”, objavio je Al Hilal na društvenim mrežama uz poruku Neymaru: “Vrati se jači.”

Neymar se suočava s mogućom pauzom od šest do devet mjeseci, što znači da će njegova trenutna sezona završiti prerano i da će propustiti nadolazeću Copa Americu. Ovo natjecanje Južne Amerike očekuje se za osam mjeseci, a do tada će Neymar, koji će tada imati 32 godine, imati još jednu priliku da s reprezentacijom ostvari uspjeh na nekom od velikih natjecanja.

Prošlog ljeta, Neymar je odlučio napustiti PSG nakon šest godina provedenih u klubu. Transfer je bio vrijedan 100 milijuna eura za Parižane. Nakon toga, Neymar je potpisao dvogodišnji ugovor s bogatim klubom, koji će mu tijekom tog razdoblja isplatiti ukupno 320 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!