NaslovnicaVijestiZbog ove reklame se svi smiju Messiju i Barceloni nakon debakla od...

Zbog ove reklame se svi smiju Messiju i Barceloni nakon debakla od Rome

Roma je sinoć u šokantnom uzvratnom dvoboju neočekivano sustigla ogroman zaostatak iz prve utakmice, a zbog ove reklame se svi smiju Messiju i Barceloni nakon sinoćnjeg debakla.

Barcelona je na Camp Nou slavila sa uvjerljivih 4:1 i teško da je nakon prve utakmice bilo ko vjerovao da bi Katalonci mogli prokockati toliku prednost, i to protiv bilo kojeg europskog tima, a kamoli Rome, koja uz dužno poštovanje prema Rimljanima, ipak ne spada u sam krem europskog nogometa.

Blaugrana je zbog toga u Rim vjerovatno krenula na ‘izlet’, ni u najgorim noćnim morama ne sluteći da će ih Vučica potući do nogu i nadoknaditi minus iz prve utakmice, kada su sami sebi zabili dva gola i poraženi visokim rezultatom.

[su_live_koeficijenti]

Međutim, tako nije mislio Eusebio Di Francesco, šef stručnog stožera te njegovi nogometaši, koji su se na travnjaku Olimpica transformisali u zvijeri koje su ‘pojele’ Barcine zvijezde, na čelu sa nemoćnim Lionelom Messijem.

Prednost Romi donio je Edin Džeko u 6. minutu, možda i junak ovog dvomeča, a udvostručio ju je Daniele De Rossi sa bijele točke u 58. minutu, da bi u 82. minutu Kostas Manolas postigao treći i donio erupciju oduševljenja na Olimpicu.

IZLIV FRUSTRACIJA U BARCELONI: Lionel Messi pronašao glavnog krivca za poraz od Rome

Evo kako je Klopp reagovao kad je saznao da je Roma izbacila Barcelonu

Zanimljivo, upravo su De Rossi i Manolas postigli autogolove u prvoj utakmici, a sada su se u potpunosti iskupili, preobrativši se tako iz tragičara u heroje “vječnog grada”. Barca je do kraja utakmice bila nemoćna u pokušajima da stigne do pogotka, i Roma se tako plasirala u polufinale, prvo nakon 1984. godine.

Čini se kao da Katalonci isuviše zavise od Lionela Messija, te da nakon odlaska Neymara, te činjenice da je Iniesta na zalasku karijere, naprosto nema ko da ‘uskoči’ i odmijeni fenomenalnog Argentinca, koji je na kraju ipak čovjek od krvi i mesa, te nije realno očekivati da sam rješava sve utakmice.

Neki će reći karma, ali sudbina se zaista grubo našalila sa Messijem, koji je neposredno prije ove utakmice snimio reklamu za sponzora Lige prvaka, u kojoj prstima odbrojava do tri, a zvanična Instagram stranica Lige prvaka je dodala “da li će Barca i Messi napraviti to po treći put u nizu protiv Rome (treća uzastopna pobjeda nad Romom, prim. aut.)”

Naravno, nije potrebno dodatno objašnjenje, no ironija je da je Barca na kraju završila sa tri komada u mreži, a Messi i Blaugrana zbog ovoga su postali predmet opšteg izrugivanja na društvenim mrežama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!