NaslovnicaVijestiZbog ovog ga Hrvati obožavaju: Matjaž Kek oktrio zanimljivosti iz privatnog života...

Zbog ovog ga Hrvati obožavaju: Matjaž Kek oktrio zanimljivosti iz privatnog života i prošlosti, za sve greške optužio Maribor!

Matjaž Kek se malo drugačije predstavio hrvatskoj javnosti. Hrvatska javnost je uvijek žedna novih informacija, a najpopularniji slovenski državljanin u Hrvatskoj otkrio je neke stvari iz prošlosti, koje su više privatne prirode.

Matjaž Kek oktrio zanimljivosti

U talk showu “Kek za 5” u prvom planu nije bilo samo nogomet, nego i njegova prošlost. Događaj je vodio hrvatski radio-voditelj iz Rijeke, a Kek je otkrio niz zanimljivih stvari iz svog djetinjstva. Među ostalim, priznao je da morao ponoviti prvu godinu srednje škole. “Bio sam dobar u osnovnoj školi, a zatim je započela agonija, imao sam privilegiju da su mi u Mariboru omogućili da idem u srednju školu pet godina. Bio sam toliko dobar da su mi omogućili da prvu godinu ponavljam “, rekao je Kek kroz smijeh, a potom je objasnio ozbiljnijim tonom zašto se to dogodilo.

>> Transfer glasine: Barca šalje šokantnu ponudu za nogometaša Uniteda, Neymar postavio uslov Realu, City želi nogometaša Bayerna

“Pridružio sam se prvoj ekipi Maribora kao vrlo mlad i izgubio sam se malo, a onda sam bio puno bolji. Do kraja škole sam već sazrio.”

[su_cashout]

Kek je također dobio posebnu zadaću ispred okupljene publike. Morao je utvrditi koji je vino slovensko i koji je hrvatsko. On je lako obavio zadatak. “Nisam stručnjak, ali volim piti čašu vina kad imam vremena”, rekao je Kek i kratko odgovorio na pitanje da li se je kad u životu napio. “Uh,” njegov je odgovor bio kratak i vrlo jasan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!