NaslovnicaVijestiŽdrijeb četvrtfinala Lige prvaka: Barcelona gostuje u Torinu, Real ide na Bavarce

Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka: Barcelona gostuje u Torinu, Real ide na Bavarce

Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka održao se u švicarskom Nyonu u 12:00h. Ekipe koje su ušle u četvrtfinale su: Barcelona, Borussia Dortmund, Real Madrid, Bayern, Juventus, Leicester, Monaco i Atletico.

Ždrijeb četvrtfinala

U ovom četvrtfinalnom izvlačenju nije bilo nikakvih pravila i nositelja, svatko je mogao dobiti svakoga, čak i ako su klubovi iz iste zemlje, oni mogu dobiti jedni druge. Sve u svemu, ovakva pravila su nam garantovala vrlo zanimljivo i uzbudljivo izvlačenje četvrtfinalista Lige prvaka, a uzbuđenje nas nije izdalo.

[su_euro_soccer_bonus]

Prve vrlo uzbudljive utakmice četvrtfinala Lige prvaka se igraju 11. i 12. travnja, a uzvrati tjedan dana kasnije, 18. i 19. travnja. Evo kako se odvijao ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka. Da napomenemo da se finale igra na stadionu Millennium u Cardiff  3. lipnja  u 20.45h.

Atletico Madrid – Leicester City

Borussia Dortmund – AS Monaco

Bayern Munich – Real Madrid

Juventus – Barcelona

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!