NaslovnicaVijestiŽdrijeb Europske lige: Izvučeni parovi 1/16 finala

Ždrijeb Europske lige: Izvučeni parovi 1/16 finala

U Švicarskoj je danas u 13 sati održan i ždrijeb Europske lige. Izvlačila su se 32 kluba i niti jedan klub nije mogao dobiti ekipu koja je bila iz njegove skupine ili iz iste države.

Ždrijeb Europske lige

Također se timovi iz Rusije i Ukrajine nisu mogli sastati iz očiglednih razloga. Utakmice će se igrati 15 i 22 veljače.

Postojala su dva šešira od ukupno 32 tima. 12 pobjednika skupina u Europskoj ligi ičetiri najbolje rankirana trećeplasirana tima u Ligi prvaka su također u prvom šeširu. Oni su izvučeni sa 12 drugoplasiranih ekipa u skupinama Europske lige i preostalim trećeplasiranim timovima iz Lige prvaka, kao što možete vidjeti ispod.

[su_no1forfootball]

Šešir 1: Milan, Arsenal, Atalanta, Athletic Bilbao, Atlético Madrid, Braga, CSKA Moscow, Dynamo Kyiv, Lazio, Leipzig, Lokomotiv Moskva, Plzen, Salzburg, Sporting, Villarreal and Zenit.

Šešir 2: AEK Athens, Astana, Celtic, Crvena Zvezda, Dortmund, Steaua Bucharest, Copenhagen, Ludogorets, Lyon, Marseille, Napoli, Nice, Ostersund, Partizan, Real Sociedad, Spartak Moskva.

Parovi 1/16 finala Europske lige:

Borussia Dortmund – Atalanta

Nice – Lokomotiva Moskva

Kopenhagen – Atletico Madrid

Spartak Moskva – Athletic Bilbao

AEK Athens – Dinamo Kijev

Celtic – Zenit

Napoli – RB Leipzig

Crvena Zvezda – CSKA Moskva

Lyon – Villarreal

Real Sociedad – Salzburg

Partizan – Viktoria Plzen

Steaua Bucuresti – Lazio

Ludogorets – AC Milan

Astana – Sporting Lisabon

Ostersunds – Arsenal

Marseille – Braga


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!