NaslovnicaVijestiŽdrijeb Europske lige: Poznati parovi 1/16 finala

Ždrijeb Europske lige: Poznati parovi 1/16 finala

Ždrijeb Europske lige je započeo u 13:00h i sada je završen. Svi parovi 1/16 finala su izvučeni i poznato je koje ekipe će igrati u nokaut fazi ovog natjecanja.

Ždrijeb Europske lige

Bivši švedski branič Patrik Andersson je pomogao u izvlačenju parova. On je proglašen u UEFA-inom timu godine u 2001. godini, kada je osvojio Ligu prvaka sa Bayernom.

Nositelji: Ajax, APOEL, Beşiktaş, Fenerbahçe, Fiorentina, Genk, FC Copenhagen, Lyon, Osmanlıspor, Roma, Schalke, Shakhtar Donetsk, Sparta Praha, St-Étienne, Tottenham Hotspur, Zenit.

Nenositelji: Anderlecht, Astra Giurgiu , Athletic Bilbao, AZ Alkmaar, Borussia Mönchengladbach, Celta Vigo, Gent, Hapoel Beer-Sheva, Krasnodar, Legia Warszawa, Ludogorets Razgrad Man United, Olympiacos, PAOK, Rostov, Villarreal .

[su_euro_soccer_bonus]

Izvučeni parovi 1/16 finala Europske lige:

Athletic Bilbao – APOEL

Legia – Ajax

Anderlecht – Zenit

Astra – Genk

Manchester United – St. Etienne

Villarreal – AS Roma

Ludogorets – FC Kopenhagen

Celta Vigo – Shakhtar

Olympiacos – Osmanlispor

Gent – Tottenham

Rostov – Sparta Praha

Krasnodar – Fenerbahce

Borussia M’gladbach – Fiorentina

AZ Alkmaar –  Lyon

Hapoel Beer Sheva – Besiktas

PAOK – Schalke

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!