NaslovnicaVijestiEvo kako bi sljedeće sezone izgledala Liga prvaka i Europska liga!

Evo kako bi sljedeće sezone izgledala Liga prvaka i Europska liga!

Liga prvaka i Europska liga će izgledati potpuno drugačije sljedeće sezone ako se Superliga bude igrala.

U nedelju je zajednička izjava 12 vodećih europskih klubova potvrdila njihove planove za novo natjecanje i ostavku na članstvo u Europskom klupskom savezu.

Velika šestica Premier lige, kao i tri ekipe iz Serije A, odnosno La Lige, klubovi su osnivači uključeni u planove koji su nogomet potresli do temelja.

Bayernu i PSG-u, prošlosezonskim finalistima Lige prvaka, ponudili su isto, ali oni su odbili priliku.

Superliga bi se igrala sredinom tjedna zajedno sa domaćim ligama i značila bi da se klubovi poput Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Chelseaja, Liverpoola, Tottenhama, Arsenala, Intera, Milana, Juventusa, Atletico Madrida, Reala i Barcelone ne bi natjecali u Ligi prvaka i Europskoj ligi.

Mogli bismo vidjeti prilik timova koji zauzimaju svoja mjesta u europskom natjecanju. Što se tiče trenutnih pozicija, Leicester, West Ham, Everton i Leeds bi predstavljali Englesku u Ligi prvaka sljedeće sezone.

U Europskoj ligi bi bili Aston Villa, Wolves i Crystal Palace.

Atalanta, Napoli, Lazio i Roma bili bi sudionici Lige prvaka iz Italije, a Sassuolo, Verona, Sampdoria bi bili u Europskoj ligi.

Nedostatak Barcelone, Real Madrida i Atletico Madrida u Ligi prvaka pružio bi priliku Sevilli, Villarrealu, Betisu i Real Sociedadu u glavnom europskom klupskom natjecanju, te Granadi, Levanteu i Celti Vigo u Europskoj ligi.

Liga prvaka i Europska liga nisu suspendirane suprotno nekim izvješćima, ali UEFA je potvrdila da će se momčadi suočiti sa zabranama sa svih UEFA-inih i FIFA-inih natjecanja, a svim uključenim igračima neće biti dopušteno da igraju na međunarodnim turnirima poput Europskog i Svjetskog prvenstva.

Svaki bi klub u Superligi također mogao biti tužen za nevjerojatnih 60 milijardi eura, kažu izvještaji.

Premier liga, La Liga i Serie A protive se planovima, koji su naširoko osuđivani.

Europska Super liga mogla bi započeti već u kolovozu i u njoj će se natjecati 20 momčadi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!