NaslovnicaVijestiŽdrijeb Lige Prvaka: Dinamo Zagreb igrat će sa...

Ždrijeb Lige Prvaka: Dinamo Zagreb igrat će sa…

Dinamo Zagreb saznao je svog protivnika u četvrtom pretkolu Lige Prvaka! Očekuju nas dva izuzetno zanimljiva susreta koja će dati odgovor na pitanje dali ćemo ove sezone gledati Dinamo Zagreb u Ligi Prvaka. Osim prestiža igranja u najelitnijem nogometnom natjecanju itekako je bitna i financijska inekcija od 15ak milijuna eura koje bi Dinamo Zagreb u slučaju prolaska dobio a ždrijebom u Nyonu održanom u 12:00 saznali smo tko će biti Dinamov protivnik te s kim će igrati Partizan.

Dinamo Zagreb igrat će sa Skenderbeuom iz Albanije. Fantastičan ždrijeb za Dinamo! Partizan će igrati sa BATE Borisovom!

Skenderbeu je osvojio prvenstvo Albanije pet sezona uzastupno. Najveća pobijeda u povijesti ovog, preko 100 godina starog kluba, jest pobijeda na Debrecenom od 1:0 kvalifikacijama za Ligu Prvaka. Ipak u uzvratu su poraženi 3:0 te su na taj način završili svoj put prema Ligi Prvaka 2012. godine. Stadion Skenderbue rekonstruiran je 2011. godine te ima kapacitet od 9.000 mjesta.

zdrijeb lige prvaka dinamo

Dinamo Zagreb je zahvaljujući velikim iznenađenjima u trećem pretkolu Lige Prvaka postavljen za nositelja te će imati znatno lakši posao i slabijeg protivnika nego što je to bilo očekivano. Naime, nakon očekivanih prolazaka Celtica, Basela i BATE-a, Dinamu je trebao prolazak Partizana protiv Steaue, Maccabija protiv Victorije Plzen, te Malmoa protiv Salzburga. Dinamu se se, slobodno možemo reći posložile zvijezde, budući da im je trebali čudo kako bi završili kao nositelji, čudo koje se i dogodilo budući da su u nevjerojatnim utakmicama Partizan, Maccabi i Malmo izborili prolaze.

Očekuju nas izuzetno zanimljive utakmice, utakmice koje odlučuju o desetcima milijuna eura. Evo i svih parova četvrtog pretkola Lige Prvaka (UŽIVO):

Astana – APOEL

Skenderbeu – Dinamo Zagreb

Celtic – Malmo

Basel – Maccabi Tel Aviv

BATE Borisov – Partizan

Prve utakmice će se igrati 18. i 19. kolovoza, a uzvrati su na rasporedu 25. i 26 kolovoza.

Pripremite se jer bliži nam se početak Lige Prvaka a sve novosti i analize utakmica možete pratiti na portalu i forumu SvijetKladjenja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!