NaslovnicaVijestiŽdrijeb Lige prvaka i Europske lige: Sve što trebate znati o današnjem...

Ždrijeb Lige prvaka i Europske lige: Sve što trebate znati o današnjem ždrijebu

Ždrijeb Lige prvaka i Europske lige će se održati danas u 12 i 13. sati u Nyonu – moći ćete gledati uživo na UEFA.com. Parovi za polufinale bit će određeni otvorenim izvlačenjem.

Ždrijeb

Tko je u ždrijebu (Za Ligu prvaka)?

Atletico Madrid (ESP)
Juventus (ITA)
Monaco (FRA)
Real Madrid (ESP, nositelji)

Tko je u ždrijebu (Za Europsku ligu)??

Ajax (NED)
Celta Vigo (ESP)
Lyon (FRA)
Manchester United (ENG)

[su_euro_soccer_bonus]

Gdje i kako mogu pratiti ždrijeb?

Svečana ceremonija počinje u petak 21. travnja u 12:00h. Održava se u UEFA-inim odajama u Nyonu, Švicarska. Možete pratiti Svijet Kladjenja portal, na kojem ćemo objaviti parove odmah pri završetku ždrijeba.

To će biti otvoren ždrijeb?

Da. Nijedna ekipa nije noseća, a klubovi iz iste države mogu igrati jedni protiv drugih.

Kada će se igrati utakmice?

Liga prvaka: Prve utakmice polufinala će se igrati u utorak 2. i srijedu 3. svibnja, s drugim utakmicama koje se igraju sljedećeg tjedna. Izvučena prva ekipa će igrati prvu utakmicu kod kuće.

Europska liga: Prve utakmice će se igrati u četvrtak 4. svibnja, sa drugim utakmicama koje će se održati sljedeće sedmice.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Zašto se održava ždrijeb za finale?

Bit će dodatno izvlačenje kako bi se odredilo da li će se pobjednici prve ili druge polufinalne utakmice, u administrativne svrhe, smatrati kao domaćin u finalu.

Također pročitajte: Najava El Clasica: Utakmica koja bi mogla odlučiti prvenstvo

Kada se održava finale?

Liga prvaka: Održat će se 3. lipnja u 20:45h na nacionalnom stadionu Wales u Cardiffu.

Europske liga: Održat će se 24. svibnja na Friends Areni u Solna, Stockholmu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!