NaslovnicaVijestiŽDRIJEB LIGE PRVAKA: Evo tko će s kim biti u grupi u...

ŽDRIJEB LIGE PRVAKA: Evo tko će s kim biti u grupi u novoj sezoni Lige prvaka!

U ovom tekstu možete uživo pratiti ždrijeb Lige prvaka za grupnu fazu za sezonu 2017/2018 koji se održava u Monacu.

ždrijeb lige prvaka

Skupina A: Benfica, Man Utd, Basel, CSKA Moscow
Skupina B: Bayern Munich, PSG, Anderlecht, Celtic
Skupina C: Chelsea, Atletico Madrid, Roma, Qarabag
Skupina D:  Juventus, Barcelona, Olympiakos, Sporting
Skupina E:  Spartak Moscow, Sevilla, Liverpool, Maribor
Skupina F:  Shakhtar, Man City, Napoli, Feyenoord
Skupina G:  Monaco, Porto, Besiktas, RB Leipzig
Skupina H:  Real Madrid, Dortmund, Tottenham, APOEL

18:52 – Maribor koji je treći put u grupnoj fazi Lige prvaka u svojoj povijesti ide u skupinu E sa Spartakom, Sevillom i Liverpoolom. APOEL je izvučen u grupi H sa Realom, Borussijom i Tottenhamom.

18:51 – Celtic ide u grupu B sa Bayernom, PSG-om i Anderlechtom. CSKA Moskva ide u grupi A sa Benficom, Unitedom i Baselom.

18:49 – Feyenoord igrat će u grupi F sa Manchester Cityjem, Shakhtarom i Napolijem. Sporting će biti u grupi D sa Juventusom, Barcelonom i Olympiacosom.

18:47 – Qarabag je prvi tim iz Azerbejdžana koji će igrati Ligu prvaka. Sinoć su eliminisali Kopenhagena, a igrat će u grupi C sa Chelseajem, Atleticom i Romom.

19:45 – RB Lepizig, debitant u Ligi prvaka ne može biti u grupi H i B gdje su njemački predstavnici. Nastupat će u grupi G sa Monacom, Portom i Besiktasom.

19:41 – Chelsea, Atletico Madrid i Roma igrat će u grupi C. Olympiacos će igrati u grupi D sa Barcelonom i Juventusom.

18:39 – Liverpool ide u grupu E sa Spartakom i Sevillom. Drugi engleski predstavnik, Tottenham Hotspur ide u grupu H sa Real Madridom i Borussijom Dortmund. Izuzetno jaka grupa.

18:37 – FC Basel 1893 igrat će u grupi A zajedno sa Benficom i Manchester Unitedom. Turski prvak Besiktas ide u grupu G sa Monacom i Portom.

18:35 – Anderlecht ide u grupu B gdje ih čeka Bayern i PSG. Nimalo lagan zadak za belgijski tim.

18:31 – Manchester City u grupi F sa Shakhtarom. Sevilla ide u grupu E sa Spartakom. Borussia Dortmund će igrati u grupi H sa Real Madridom.

18:28 – Manchester United izvučen je u grupi A sa Benficom. Paris Saint-Germain bit će u grupi B sa Paris Saint-Germainom.

18:27 – Porto je prvi tim izvučen u drugom šeširu. Portugalski predstavnik nastupat će u grupi G sa Moancom. Atletico Madrid ide u grupu C u kojoj se već nalazi Chelsea.

18:21 – Shakhtar Donetsk ići će u grupu F, dok će akutelni prvak Starog kontinenta, Real Madrid biti u grupi H. Posljednji izvučeni par iz prvog šešira je Juventus koji ide u posljednju preostalu grupu D.

18:19 – Benfice ide u grupu A, dok će Bayern igrati u grupi B. AS Monaco koji je imao odličnu prošlu sezonu u francuskom prvenstvu Ligu prvaka igrat će u grupi G.

18:18 – U grupu E ide Spartak, aktuelni ruski prvak, dok će Chelsea igrati u grupi C.

18:13 – Ždrijeb počinje. U prvom šeširu su: Real Madrid, Bayern, Juventus, Benfica, Chelsea, Shakhtar, Monaco i Spartak iz Moskve.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!