NaslovnicaVijestiŽdrijeb Lige prvaka: Poznati parovi osmine-finala

Ždrijeb Lige prvaka: Poznati parovi osmine-finala

Ždrijeb Lige prvaka se održao u 12 sati u Nyonu za parove osmine-finala koji su prošli dalje iz grupne faze.

Ždrijeb Lige prvaka

U bubnju su se našli nositelji skupina: Arsenal, Napoli, Barcelona, Atletico, Monaco, Borussia (D), Leicester i Juventus i nenositelji PSG, Benfica, Manchester City, Bayern, Bayer Leverkusen, Real, Porto i Sevilla.

Manchester City je dobio Monaca, Real će igrati protiv tima iz Napulja, dok će se portugalska Benfica suočiti sa Dortmundom. Još jedna repriza iz 2014. godine je utakmica Bayerna i Arsenala, od koje očekujemo vrlo dobru predstavu. Još jedan portugalski tim Porto će igrati protiv Stare Dame iz Torina. Tim iz Bayera će igrati protiv Simeoneove ekipe, dok će PSG igrati protiv velike Barcelone. Španjolski klub Sevilla će igrati protiv novopečenog Leicester Cityja.

[su_euro_soccer_bonus]

Parovi osmine-finala su:

Manchester City – AS Monaco

Real Madrid – Napoli

Benfica – Borussia Dortmund

Bayern Munich – Arsenal

Porto – Juventus

Bayer Leverkusen – Atletico Madrid

PSG – Barcelona

Sevilla – Leicester City

Prve utakmice su na rasporedu 14. i 15. veljače 2017. godine, odnosno 21. i 22. veljače, a uzvrati će biti odigrani 7. i 8. ožujka te 14. i 15. ožujka.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!