NaslovnicaVijestiŽdrijeb Lige prvaka: Poznati parovi polufinala

Ždrijeb Lige prvaka: Poznati parovi polufinala

Danas se u Nyonu održao ždrijeb polufinala Lige prvaka. Ovo je posljednji ždrijeb ove sezone, ako ne računamo onaj koji će biti održan za finale, jer se tada odlučuje samo tko će biti ‘domaćin’ radi administrativnih razloga.

Ždrijeb Lige prvaka

No, finale se igra u Kijevu 23. svibnja. Ekipe koje se nalaze u polufinalu su Roma, Liverpool, Real Madrid i Bayern Munchen.

Roma je u polufinale došla nevjerojatnom pobjedom nad Barcelonom. Prva utakmica je završila sa 4-1 u korist Barcelone i svi su očekivali njihov prolazak. No, desilo se neočekivano i Roma je pobijedila Barcelonu na krilima džeke sa 3-0 i tako rezervisala svoje mjesto u polufinalu.

[su_champions_league]

Liverpool je također pomalo neočekivano i na iznenađenje mnogih prošao dalje, jer su svi očekivali da će Manchester City riješiti posao na vrlo lak način. To Jurgen Klopp nije dopustio i pobijedio je Pep Guardiolu na Anfieldu sa 3-0, a zatim i u gostima sa 2-1, što se također nije očekivalo. Zaista nevjerojatne utakmice koje su odigrane u četvrtfinalu.

Real Madrid je imao malo i sreće, da tako kažemo. Prvi su uspjeli pobijediti Juventusa u gostima sa 3-0 na jedan lagan način, ali to nije bio slučaj na Bernabeu. Juventus je došao spreman i poveli su 3-0. Bilo je to neočekivano također i slutila se još jedna kazna za Real, ali sudac je bio tu da bi svirao penal i podario Real Madridu prolazak u polufinale. Danas nećemo diskutovati da li je to bio penal ili nije, sudac je sudio i stvar je završena.

[su_bonus]

Za Bayern se skoro i zaboravilo. Oni su igrali protiv Seville, koju su u gostima dobili sa 2-1, da bi zatim odigrali neriješeno bez golova na Allianz Areni i tako ostvarili prolazak dalje. Svi su bili toliko usredotočeni na ostale utakmice da su zaboravili na Bayern, koji itekako dobro igra ove sezone.

Parovi polufinala Lige prvaka su:

Bayern Munchen – Real Madrid

Liverpool – Roma

Nominovani domaćin finala će biti pobjednik iz prve utakmice između Bayerna i Real Madrida.

Prve utakmice polufinala Lige prvaka igraju se 24. i 25. travnja, a uzvrati 1. i 2. svibnja. Finale je na rasporedu 26. svibnja na Olimpijskom stadionu u Kijevu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!