NaslovnicaVijestiŽdrijeb Lige prvaka: Španski derbi na Camp Nou, Wolfsburg dočekuje Real Madrida

Ždrijeb Lige prvaka: Španski derbi na Camp Nou, Wolfsburg dočekuje Real Madrida

Ždrijeb Lige prvaka danas u 12:00h, održao se za četvrt-finale u Nyonu. Među osam najboljih europskih ekipa plasirali su se Real, Atletico, Wolfsburg, Manchester City, PSG, Benfica i u srijedu uvečer Barcelona, koja je u revanšu na svom terenu savladala Arsenal s 3:1 (1:0), i Bayern, koji je u produžetku eliminisao Juventus sa 4:2, 2:2 (0:2).

Ždrijeb Lige prvaka

Špansko prvenstvo će u nastavku takmičenja imati tri predstavnika, njemačko dva, a englesko, francusko i portugalsko po jednog. U takmičenju nema italijanskih timova, kao ni ekipa iz istočnoevropskih zemalja.

Prema kladionici Wiliam Hill, najveći favorit za osvajanje titule je Barcelona, koja bi ukoliko osvoji ovo takmičenje, postala prvi tim koji je odbranio titulu od kada se takmičenje igra u ovom formatu (od 1992. godine).

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Koeficijent na pobjedu katalonskog kluba je 2,50, a slijede ga Bayern 3,75 i Real 6,50. Nešto manje šanse se daju PSG-u 8.00, Atleticu 12.00 i Cityju 17.00, dok bi pobjeda Wolfsburga 51.00 i Benfice 67.00 predstavljao iznenađenje.

Wolfsburg koji će igrati prvu utakmicu kod kuće je dobio Real Madrida. Na Allianz Areni Bavarci će ugostiti Benficu, a na Nou Campu ćemo gledati španski derbi. Na Parku Prinčeva, Parižani će dočekati još jedan engleski tim, ovaj put Manchester City.

Parovi četvrt-finala Lige prvaka:

Wolfsburg – Real Madrid

Bayern Munich – Benfica

Barcelona – Atletico Madrid

PSG – Manchester City

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!