NaslovnicaVijestiMourinho dobio zeleno svjetlo za novi svjetski rekord u transferima!

Mourinho dobio zeleno svjetlo za novi svjetski rekord u transferima!

Navodno, Mourinho je dobio dozvolu da obori rekord Manchester Uniteda u visini transfera, a ujedno i svjetski rekord.

Manchester United već

Klub sa Old Trafforda se sprema da odriješi kesu za Antoinea Griezmanna, sjajnog napadača Atletica. Prema navodima The Suna, “Specijalni” vidi Francuza kao dugoročnu zamjenu za Waynea Rooneya.

Mourinho planira u potjeru za Griezmannom narednog ljeta, a vjeruje da će “Crveni vragovi” ove sezone osigurati povratak u Ligu prvaka.

Menadžer Uniteda se nada da će time uspjeti da ubijedi 25-godišnjaka da napusti Madrid i dođe u Premier ligu.

Griezmann je jedan od najubojitijih napadača na svijetu, a imenovan je najboljim igračem Eura 2016, a takođe je bio i najbolji strijelac turnira, predvodivši Francusku do finala, gdje su poraženi od Portugala.


KLADI SE
Mourinho je već oborio svjetski transfer rekord, pošto su Juventusu iskeširali čak 89 miliona funti (106 mil. eura) za Paula Pogbu.

Međutim, izgleda da će Portugalcu biti dozvoljeno da nastavi da troši novac kako bi vratio United na stare staze slave, tamo gdje su bili pod trenerskom palicom Alexa Fergusona.

S obzirom na to da je Griezmann vezan ugovorom za Atletico do 2021, Mourinho je svjestan da će možda morati da ponudi i više novca od planiranog, kako bi doveo napadača u svoje redove.

Pored Griezmanna, još jedan igrač crveno-bijelih iz Madrida je na meti kluba iz Manchestera, reprezentativac Španjolske Saul Niguez.

Sa Zlatanom Ibrahimovićem na zalasku karijere i Rooneyem koji je zagazio u tridesetu, na Old Traffordu razmišljaju o budućnosti.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!