NaslovnicaVijestiŽELI GA PSG: Zvijezda napušta Tottenham Hotspur do kraja mjeseca za 55...

ŽELI GA PSG: Zvijezda napušta Tottenham Hotspur do kraja mjeseca za 55 miliona eura!

Prema pisanju engleskih medija, čelnici Tottenham Hotspura spremni su prodati jednu od najvećih zvijezda tima Dannyja Rosea do kraja ovog mjeseca, unatoč tome što neće moći dovesti njegovu zamjenu.

Tottenham prodaje Dannyja Rosea

Naime, Mirror Sport piše kako se u utrku za njegov potpis, pored Schalkea, uključio i francuski prvak Paris Saint-Germain, a cijena transfera bi trebala iznositi oko 55 miliona eura.

[su_bet365_koeficijenti]

Rose je izostavljen sa liste pozvanih igrača za utakmicu u subotu protiv Newcastlea, s obzirom da je dobio više vremena da se pripremi za novu sezonu. Ipak, po mišljenju mnogih, on nije u dugoročnim planovima trenera Spursa Mauricija Pochettina. Ben Davies je trenutno njegov prvi izbor kada je u pitanju pozicija lijevog beka, a ukoliko Rose zaista napusti klub, na toj poziciji bi mogli igrati i Jan Vertonghen ili Kyle Walker-Peters.

Iako se prelazni rok za klubove iz Premier lige zatvorio prošlog četvrtka, što je prvi put ikad da se zatvorio prije početka nove sezone, u ostalim ligama to nije slučaj, te mnogi strani klubovi mogu dovesti nove igrače do kraja ovog mjeseca. Rose je ranije ovog ljeta priznao kako je nezadovoljan minutažom u klubu iz sjevernog Londona prošle sezone, zbog čega je i izbornik Engleske na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu priliku ispred njega dao Ashleyu Youngu.

[su_no1forfootball]

28-godišnjak je prošle sezone u dresu Spursa odigrao tek 17 utakmica u svim takmičenjima, od čega samo deset u Premier ligi, a izjavio je i kako je bio u depresiji jer nije igrao redovno. Rekao je: “Nije tajna da sam prošao kroz težak period u Tottenhamu ove sezone, zbog čega sam morao posjetiti psihologa, koji je shvatio kako sam bio u depresiji. Sretan sam jer me je izbornik Engleske pozvao na Svjetsko prvenstvo i dao mi priliku da pobjegnem od svega, da osvježim mozak. Nekoliko mjeseci sam se liječio od depresije, nitko to nije znao osim mog agenta, ali sada je sve u redu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!