NaslovnicaVijestiŽELI IGRATI POD VODSTVOM DIEGA: Atletico Madrid poslao ponudu od 40 miliona...

ŽELI IGRATI POD VODSTVOM DIEGA: Atletico Madrid poslao ponudu od 40 miliona eura za Simeoneovog sina!

Prema pisanju španjolskih medija, Atletico Madrid je poslao ponudu od 40 miliona eura za napadača Fiorentine Giovannija Simeonea, sina trenera Diega Simeonea.

Atletico Madrid želi Giovannija Simeonea

Giovanni, koji je u ‘Violu’ stigao iz Genoe prošlog ljeta za 15 miliona, prošle sezone je u dresu talijanskog velikana postigao 15 golova na ukupno 41 nastupu u svim takmičenjima.

[su_bet365_100bonus]

Nakon što ga je njegov otac Diego Simeone bezuspješno pokušao dovesti u madridski klub prošlog ljeta, katalonske novine Sport pišu kako je Atletico Madrid ponovo poslao ponudu za 23-godišnjaka.

Giovanni je prije dvije godine priznao kako bi volio doći na Wanda Metropolitano i igrati pod vodstvom svog oca, koji je na poziciji trenera još od 2011. godine. Naime, u intervjuu za Cadena Ser tom prilikom je rekao: “Volio bih zaigrati za Atletico Madrid, ne samo zbog načina na koji klub postupa s mojim ocem, već zbog načina na koji tretiraju cijelu našu obitelj. To je veliki klub, vrlo skroman.”

[su_casino]

Diego Simeone je također sredinom prošle sezone priznao kako bi volio da Giovanni dođe u njegov klub: “Igrač kojeg bih volio trenirati je moj sin Giovanni. Volim njegove vještine, mislim da može postati sjajan napadač. On je fizički snažan i trči dosta, radi za tim i gladan je pobjeda. Ipak, uvijek je teško trenirati rođenog sina, samo pogledajte Michela koji trenira sina Adriana u Malagi, to nije lako.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!