NaslovnicaVijestiŽELI NOVU POZICIJU: Pierre-Emerick Aubameyang poručio Unaiju Emeryju kako želi igrati na...

ŽELI NOVU POZICIJU: Pierre-Emerick Aubameyang poručio Unaiju Emeryju kako želi igrati na novoj poziciji!

Zvijezda Arsenala Pierre-Emerick Aubameyang poručio je treneru svog tima Unaiju Emeryju kako ne bi imao ništa protiv da igra na poziciji lijevog krila ukoliko će na poziciji centralnog napadača igrati Alexandre Lacazette.

Aubameyang želi novu poziciju

Emery je morao donijeti odluku pred prvu službenu utakmicu u sezoni, s obzirom da i Aubameyang i Lacazette igraju manje-više na istoj poziciji , odnosno u vrhu napada.

[su_bet365_koeficijenti]

Aubameyang je utakmicu protiv Manchester Cityja u nedjelju (0-2) započeo na poziciji centralnog napadača, ali njegova pozicija se promijenila nakon što je u u drugom poluvremenu Alexandre Lacazette zamijenio Aarona Ramseya. Na pitanje o svom odnosu sa Lacazetteom, gabonski reprezentativac je za ESPN rekao: “Slažemo se jako dobro. Postoji iskra između nas kad smo zajedno na terenu, tražimo jedan drugog, vidjeli ste i sami protiv Cityja kada je ušao u igru. Ne smeta mi igranje na lijevom krilu ukoliko će on igrati centralnog napadača. Obojica želimo najbolje za tim.”

[su_bonus]

Bivši igrač Borussije Dortmund je također poručio navijačima Arsenala da budu strpljivi dok se tim prilagođava Emeryjevom načinu igre: “Još nam treba vremena da se prilagodimo zamislima novog trenera. Teško je provjeriti naš napredak na utakmici kao što je ova protiv Cityja, jer su presnažni. Moramo ostati pozitivni, raditi na stvarima na kojima radimo i napredovati. Imat ćemo bolju ideju o svemu sljedećeg vikenda nakon utakmice protiv Chelseaja. Poruka novog trenera je pokazivanje karaktera, igranje sa intenzitetom, visoki presing na terenu, to je stil igre kojim ćemo igrati ove sezone.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!