NaslovnicaVijestiŽELI OTIĆI POD SVAKU CIJENU: N'Zonzi poručio upravi Seville u koji klub...

ŽELI OTIĆI POD SVAKU CIJENU: N’Zonzi poručio upravi Seville u koji klub želi otići do kraja prelaznog roka!

Jedna od najvećih zvijezda Seville Steven N’Zonzi poručio je upravi kluba kako želi napustiti klub do kraja ovog ljetnog prelaznog roka, potvrdio je danas direktor Joaquin Caparros.

N'Zonzi želi u Barcelonu

Francuski reprezentativac se u posljednjih nekoliko sezona razvio u jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji u La Ligi, nakon što je stigao na ramon Sanchez Pizjuan iz Stoke Cityja 2015. godine.

[su_bet365_100bonus]

On se prošle godine dosta povezivao sa povratkom u Premier ligu, kada su engleski mediji pisali kako se želi vratiti u London kako bi bio sa svojim sinom, ali to se nije dogodilo. Ipak, špekulacije o njegovom odlasku pojavile su se i nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji, na kojem je osvojio titulu sa reprezentacijom Francuske.

Navodno, interes za njega pokazuju Arsenal, Barcelona i Roma, a 29-godišnjak karijeru želi nastaviti u redovima trenutnog španjolskog prvaka. Međutim, Sevilla ga nije spremna prodati za cifru nižu od 35 miliona eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula. Caparros je u intervjuu za Cadenu SER rekao: “N’Zonzi želi otići, ali je svjestan da ima dvogodišnji ugovor sa klubom. Pričao sam sa njim, imamo dobar odnos, čak smo bili i u kontaktu tokom Svjetskog prvenstva. Mogao bi otići, ali rekli smo mu da ima još dvije godine ugovora sa klubom.”

[su_bet365_koeficijenti]

“Zaigrao je za reprezentaciju i postao prvak svijeta, a to su uspjesi koje je postigao igrajući u Sevilli. On ima otkupnu klauzulu, i ukoliko ga netko želi dovesti, mora znati da postoji ta klauzula. N’Zonzi je dostupan na transfer tržištu i zna da za njega moramo dobiti interesantnu ponudu ili će u suprotnom ostati u klubu.”

U protekle tri sezone, koliko je u andaluzijskom klubu, Steven je odigrao ukupno 136 utakmica u dresu Seville, na kojima je postigao osam golova i podijelio sedam asistencija. U tom periodu je osvojio jednu titulu sa klubom, a riječ je o Europskoj ligi u sezoni 2015/16.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!