NaslovnicaVijestiŽelim postići pogodak zbog Barcelone

Želim postići pogodak zbog Barcelone

Želim postići pogodak zbog Barcelone! Nekadašnji napadač Barcelone, Sandro Ramirez nada se da će u nedjelju postići pogodak protiv Real Madrida i odvesti Malagu do pobjede te na taj način pomoći svom nekadašnjem klubu.

Želim postići pogodak zbog Barcelone

Španija će u nedjelju dobiti novog prvaka, a titula bi nakon pet dugih godina ponovo mogla biti vraćena na stadion Santiago Bernabeu. Kraljevskom klubu je dovoljan i bod u Malagi, a pred utakmicu pritisak na domaće igrače je sve veći i veći. Mediji koji su naklonjeni katalonskom klubu pokušavaju provocirati igrače Real Madrida, te na taj način pomoći Malagi da pobjedi kraljevski klub.

U Španiji se mnogo priča o treneru Malage, koji je “madridista”. To je legenda Reala Michael. Prije nekoliko dana je u javnost dospio detalj iz ugovora Isca, u kojem stoji da bi Malaga dobila milion eura ukoliko Real Madrid postane prvak.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Barcelona svog aduta u redovima Malage ima u napadaču Sandru Ramirezu. On je nekadašnji igrač katalonaca, a prošlo ljeto se je preselio na Rosaledu upravo iz Barcelone.  Napadač sa Kanarskih otoka tvrdi da će uraditi sve što je u njegovoj moći da Malaga pobjedi Real, te da tako donese titulu Barceloni.

>> Zabaleta karijeru nastavlja u Londonu

“Nadam se da ću pogoditi i na taj način pomoći Barceloni da dođe do naslova. To je klub kojem dugujem sve i upravo zbog toga im želim da osvoje naslov prvaka.” – rekao je Ramirez.

Real ima tri boda prednosti nad Barcelonom i potrebno je da se dogodi pravo malo čudo pa da Real ne osvoji titulu. Ali sačekajmo nedjelju…


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!