NaslovnicaVijesti"Želimo dovesti Francesca Tottija u klub!"

“Želimo dovesti Francesca Tottija u klub!”

Trener New York Cosmosa Giovanni Saverese otkrio je da je njegov tim bio u kontaktu sa legendarnim napadačem Rome Francescom Tottijem, koji bi mogao otići u Sjedinjene Američke Države na kraju sezone.

Želimo dovesti Francesca Tottija u klub

Tottijev ugovor sa Romom ističe ovog ljeta i još je neizvjesno da li će bivši talijanski reprzentativac staviti potpis na produženje ugovora. Napadač je proveo cijelu karijeru u ‘rimskoj vučici’, ali ove sezone se nije naigrao.

Cosmosi su i prošle sezone pokazivali interes za Tottija, a sad je Savarese i potvrdio da će njegov klub učiniti sve kako bi privukao 39-godišnjaka.

“Ono što mogu reći o ovoj situaciji je da, prije svega, mislim da svaki trener, svaki klub na svijetu bi volio vidjeti igrača kao što je Totti u svom timu, igrača koji je toliko odan svom klubu. Ne postoji puno igrača koji mogu reći da su cijelu karijeru proveli u jednom klubu i uz to bili uspješni kao Totti. Među njima su Raul i par drugih igrača poput Maldinija.”

“Mislim da je Totti igrač kojeg bi svako volio imati u svom timu. Želimo dovesti Francesca Tottija u klub. Zasigurno je da smo kontaktirali igrača i razgovarali s njim, ali to je najviše što vam sada mogu reći. Ne volimo pričati o igračima koji nisu naši. On je još uvijek igrač Rome, ali mogu vam potvrditi da smo razgovarali s njim, ali za sada ništa više.”

Totti je u posljednje vrijeme privukao veliku pažnju nogometne javnosti nakon što je u posljednje tri utakmice postigao tri gola u dresu najdražeg kluba.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!