NaslovnicaVijesti"Želimo ponovo iznervirati Real!"

“Želimo ponovo iznervirati Real!”

Večeras se na stadionu Santiago Bernabe u Madridu, u okviru revanš utakmice četvrtine finala Lige prvaka, sastaju domaći Real i njemački Wolfsburg.

Želimo ponovo iznervirati Real!

Iako su bili potpuni autsajderi, Vukovi su u prvoj utakmici na Volkswagen areni savladali Madriđane sa ubjedljivih 2:0 i tako ih stavili u dosta tešku situaciju pred večerašnji duel.

Ekipa Dietera Heckinga odigrala je fantastičnu utakmicu, dominirajući na terenu i nadigravši goste iz Madrida u skoro svim segmentima igre. Ali, Real je jedna od najboljih ekipa na svijetu i sigurno da će svim silama željeti da se osvete Vukovima, pa nas sasvim sigurno očekuje sjajna utakmica.

Trener gostiju u najavi večerašnjeg meča rekao je da je Real i pored negativnog rezultata iz prve utakmice i dalje favorit za prolazak u polufinale, ali i to da će njegovi igrači učiniti sve kako bi ponovili igru iz prve utakmice i plasirali se dalje.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Neće nas omesti 80.000 navijača. Mi smo došli igrati nogomet i to ćemo i napraviti. Svi znaju da nismo savršeni u Bundesligi, ali to smo uspješno kompenzirali kroz ovogodišnju Ligu prvaka. Već smo odigrali jednu savršenu utakmicu, a sada nam treba još jedna. Nadam se da možemo otići dalje od ovoga”, rekao je Hecking.

“Real je i dalje favorit, ali naš zadatak je da favorit ne uspije. Igrali smo dobro u prvoj utakmici. Zašto ne bi ponovno igrali dobro? Moramo biti hrabri jer smo sretni što smo u ovakvoj poziciji i želimo napraviti historijski uspjeh”, pojasnio je trener Wolfsburga.

1

“Zabijemo li sutra, stavit ćemo Real u jako tešku poziciju. Siguran sam da je Zidane puno razmišljao nakon prve utakmice i možda me uspije nečim i iznenaditi. Kada pogledate ta imena jasno vam je o kakvoj se momčadi radi. Želimo ih opet iznervirati. Nadam se da to možemo”, završio je Hecking.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!