NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijač Marseillea htio se fizički obračunati s trenerom PSG-a i krenuo...

(VIDEO) Navijač Marseillea htio se fizički obračunati s trenerom PSG-a i krenuo na njega, Galtier mu nije ostao dužan

PSG je sinoć u derbiju 25. kola Ligue 1 na gostujućem terenu savladao Marseille rezultatom 3:0, a nakon ovog meča izbile su varnice između Christophea Galtiera i navijača kluba s Velodroma.

Navijač Marseillea ušao je u sukob s trenerom PSG-a, a na Twitteru je objavljen video svega što se događalo nakon susreta.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U videu možete vidjeti kako se navijač želio fizički obračunati s Galtierom, a onda je u jednom trenutku htio preskočiti ogradu kako bi došao do njega.

No Galtier mu nije ostao dužan pa je krenuo na njega, a u cijeli sukob morali su se uključiti i zaštitari i stručni stožer PSG-a koji su spriječili veći incident.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!