NaslovnicaVijestiZenden: Poraz protiv Barcelone još uvijek proganja Beniteza

Zenden: Poraz protiv Barcelone još uvijek proganja Beniteza

Bivši nizozemski reprezentativac i igrač Barcelone, Boudewijn Zenden vjeruje da poraz Real Madrida u posljednjem El Clasicu (0-4) i dalje proganja njihovog trenera Rafaela Beniteza.

zenden benitez

Barcelona je s lakoćom došla do velike pobjede u gostima kod svog najvećeg rivala u utakmici odigranoj prošlog mjeseca, i od tada je sve krenulo loše za Benitezov tim. Navijači su u potpunosti izgubili povjerenje u njega.

Nezadovoljstvo i zvižduci sa tribina su se mogli čuti i u posljednjoj Realovoj utakmici protiv Rayo Vallecana, unatoč visokoj pobjedi od 10-2.

Bivši igrač Barcelone i veznjak reprezentacije Nizozemske Zenden je dobro upoznat sa utjecajem koji El Clasico ostavlja na cijeli tim, pa tako i trenera, te smatra da Benitez još uvijek pati zbog tog poraza.

“U Madridu su opsjednuti rezultatima tima, i poraz protiv Barcelone će ih proganjati još neko vrijeme”, izjavio je Zenden.

“Takve situacije su teške za svakog trenera. Benitez mora sustići Barcelonu. Njegov tim izgleda previše defanzivno orijentisan, ali opet s druge strane, kako njegov tim može biti toliko defanzivan ukoliko je postigao najviše pogodaka u La Ligi ove sezone… On je dosta dobar taktičar i od igrača pokušava napraviti cjelinu.”

[su_unibet_advent_calendar]

Boudewijn Zenden je bio pomoćnik Rafaelu Benitezu dok je Španjolac bio na klupi londonskog Chelseaja, te se prisjetio i tog vremena.

“Osvojili smo tada Europa ligu i vrlo dobro završili u ligi. Poraz protiv Corinthiansa u finalu Svjetskog klupskog prvenstva je bio razočaravajuć.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!