NaslovnicaVijestiZenit ostao bez trenera, po drugu godinu zaredom bez Lige prvaka

Zenit ostao bez trenera, po drugu godinu zaredom bez Lige prvaka

Zenit ostao bez trenera, po drugu godinu zaredom bez Lige prvaka

Nogometni klub Zenit iz Sankt Peterburga otpustio je trenera Mircea Lucescua, pošto se ruska ekipa drugu godinu zaredom nije plasirala u Ligu prvaka. Klub je u kratkom priopćenju zahvalio Lucescuu na godinu dana provedenih u klubu, ali nije naveden razlog zašto je 71-godišnji rumunjski trener otpušten.

bez trenera

Zenit je sezonu u prvenstvu Rusije završio na trećem mjestu, iza prvaka Spartaka i drugoplasirne ekipe CSKA, a plasman u Ligu prvaka mu je izmakao za jedan bod. Lucescu je Zenit preuzeo pred početak sezone, kada je potpisao ugovor na dvije godine, uz mogućnost da se produži na još jednu.

Navodno je bio u sukobu s glavnim igračima Zenita. Lucescu je prije nego što je preuzeo Zenit s uspjehom vodio ukrajinski Šahtar, s kojim je osam puta bio nacionalni prvak, a osvojio je i Kup UEFA.

>>Ronaldo: Real sam napustio protiv svoje volje

Naslov u ruskoj Premier ligi osvojio je Spartak Moskva sa 69 bodova, sedam više od drugoplasiranog CSKA. Zenit je, kao što smo rekli, završio na trećem mjestu sa bodom manje od CSKA, a još će u kvalifikacije za Ligu Europe ići Krasnodar sa četvrtog mjesta. Tu je i Lokomotiv iz Moskve koji zbog uspjeha u Kupu igra kvalifikacije za Ligu Europe.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!