NaslovnicaVijestiŽestok obračun Suareza i njegovog bivšeg agenta: On ima psihičkih problema

Žestok obračun Suareza i njegovog bivšeg agenta: On ima psihičkih problema

Nekadašnji nogometaš Urugvaja Daniel Fonseca rekao je da je igrač Barcelone Luis Suarez lažov i “dijete koje ima psihičkih problema”.

obračun

Suarez je izjavio da mu Fonseca, njegov bivši agent, duguje 20 posto od transfera iz nasionale u Groningen 2006. godine. Međutim, Fonseca je danas žestoko odgovorio na te optužbe.

“On laže, jer je dijete koje ima psihičkih problema. Zato i posjećuje psihologa, ali očito da to ne djeluje. Trebalo bi promijeniti psihologa ili možda ode kod psihijatra”, rekao je Fonseca.

Nekadašnji nogometaš Rome i Juventusa naveo je da jaz između Suareza i njega nije u potpunosti vezan za novac, već za nešto što se dogodilo u ranim igračkim danima njegovog zemljaka.

“Želim da kaže istinu, a ne da me blati govoreći da mu dugujem 200.000 dolara. Nitkov”, dodao je on.

Luis Suarez u karijeri je itekako imao problema, ‘vrhunac’ je dosegao na Svjetskom prvenstvu 2014. godine kada je dobio suspenziju na šest mjeseci jer je ugrizao Giorgija Chiellinija u utakmici protiv Italije. Ta vijest je kružila planetom nekoliko dana, a Suarez se u tom periodu povukao iz javnosti. Međutim, to mu nije prvi ispad, sličan ispad imao je za vrijeme igranja u Ajaxu, a onda i u Liverpoolu. Malo je poznato da je Barcelona dodala u ugovoru sa Urugvajcem da ukoliko još jednom napravi takav prestup da će raskinuti ugovor bez obeštećenja.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Suarez je karijeru počeo u argentinskom Nacionalu, a onda za svega 800 hiljada eura prešao u holandski Groningen. Odlične parije je primijetio Ajax koji je za njega izdvojio 7,5 miliona eura. U Liverpoolu je činio sjajan tanden sa Danielom Sturridgeom, a onda je 2014. godine uslijedio transfer u Barcelonu koja ga je platila čak 81 milion eura! Suarez trenutno važi za jednog od najboljih napadača na svijetu, a on to nerijetko opravdava svojim sjajnim partijama u dresu katalonskog kluba.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!