NaslovnicaVijestiZidane bez dlake na jeziku priznao: Istina je, u velikim smo problemima!

Zidane bez dlake na jeziku priznao: Istina je, u velikim smo problemima!

Zidane bez dlake na jeziku priznao: Istina je, u velikim smo problemima! Trener madridskog Reala u obraćanju novinarima govorio je o narednoj sezoni, o transferima, o Ronaldu… Istakao je da je Realu potreban još jedan napadač, te da će učiniti sve da ga dovedu, jer je ostala praznina odlaskom Alvara Morate u Chelsea.

Istina je, u velikim smo problemima!

Kao i svi evropski velikani tako i Real Madrid, se priprema preko bare, tačnije u Sjedinjenim američkim državama. Mnogi klubovi se pripremaju na tlu Azije a Real Madrid već tradicionalno svoje pripreme odrađuje u Americi, gdje će kao pripremu za evropski superkup odigrati utakmicu protiv Manchester Uniteda.

>> Transfer glasine: Verratti odbio Barcu zbog kluba iz Engleske, Barcelona obara klupski rekord, na radaru Reala dva mlada napadača

Trener Reala Zinedine Zidane zadnjih dana zasigurno nema mirnog sna. Priznao je da je situacija u Realu daleko od idilične ali i da radi na popravljanju situacije. Zidane je prije svega mislio na Alvara Moratu koji je otišao u Chelsea, a Real je njegovim odlaskom mnogo zaradio ali i mnogo izgubio.

“Real je u ovom trenutku mnogo slabiji nego prošle sezone, izgubili smo Moratu koji je bio važan član ekipe u lanskoj sezoni. Moramo naći zamjenu za njega.” – bio je jasan i glasan Zidane, a na pitanje novinara da li će novi napadač Reala biti Mbappe, nije htio odgovoriti.

[su_live_koeficijenti]

Francuski strateg bio je vrlo miran kada je u pitanju i prva zvijezda Reala, Cristiano Ronaldo: “Kada sam ja pričao s njim bio je vrlo sretan i veseo i jedva je čekao da se priključi ekipi. Ne slušam šta drugi pričaju, ja sam mišljenja da mu je ovdje dobro i da će ovdje i ostati.”


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!