NaslovnicaVijestiZidane, Carvajal, Ramos i Butragueño prokomentirali sramotno ispadanje...

Zidane, Carvajal, Ramos i Butragueño prokomentirali sramotno ispadanje…

Real Madrid doživio je sinoć poraz na svom stadionu, poraz od Leganesa na Santiago Bernabeuu i tako ispao iz Kupa kralja, po prvi put u povijesti Real Madrida je ispao iz kupa na svom stadionu nakon što je u gostima slavio prvu utakmicu. Sada se nalaze na -19 od Barcelone, ispali iz kupa i u osmini finala idu na PSG? Hoće li im sezona završiti već u drugom mjesecu?

Trener Zinedine Zidane sada pleše po rubu i bez obzira što je postao prvi trener Real Madrida koji je u godini osvojio 5 trofeja i bez obzira što je prvi trener koji je uzeo dvije uzastopne Lige prvaka, u velikom klubu poput Real Madrida neuspjesi se skupo plaćaju i možda mu je ovo već zadnja sezona na klupi ‘kraljevskog kluba’.

Zinedine Zidane: “Ovo počinje od mene. Možda igrači i jesu odigrali loše i preuzimaju dio odgovornosti, ali ja sam najviše kriv. Ništa nisam rekao igračima, pričat ćemo sutra. Puno toga sam krivo napravio, jednostavno ne razumijem što nam se dogodilo. Ovo je najgora noć u mom životu. Moramo nastaviti raditi. Sutra je novi dan i trebamo se pripremiti za utakmicu protiv Valencie. Uvijek je rješenje da se nastavi naporno raditi. Ostalo je još puno utakmica za odigrati, ali ovo danas je jako tužan dan za mene. Najgora sezona u povijesti kluba? Ne znam i nije me briga. Ja uvijek razmišljam pozitivno, iako se večeras moramo ispričati navijačima.”

Kapetan Ramos o ispadanju

Kapetan Sergio Ramos jedan od nekolicine prvotimaca koji su sinoć bili na terenu i teško posebno mu je pao poraz i ispadanje iz kupa. Lider ponajbolje generacije u povijesti kluba sinoćnji je poraz prokomentirao riječima:

Sergio Ramos: “Ispasti iz Copa del Reya je neuspjeh. Ovo su jako teška vremena, ali moramo ostati ujedinjeni i ne smijemo odbaciti cijelu sezonu. Čestitam današnjim protivnicima, iako moram priznati, uz poštovanje, da je sramota što smo ispali od slabije momčadi. Sada se moramo usredotočiti na Ligu prvaka jer tu smo još u igri. S obzirom da sam osvojio mnogo trofeja ovdje, jako je teško suočiti se sa ovakvom situacijom, ali sada su svi krivi a ne samo trener koji dobiva najviše kritika. Razumijem da su navijači razočarani i imaju pravo biti. Nisam izgubio motivaciju. Svake sezone počnem ispočetka i uvijek želim sve osvojiti kao i na početku karijere. Lako je pričati i kritikovati kada rezultat nije kako treba biti. Nećemo pokazivati prstom na nikoga nego krivimo sami sebe i analizirati ćemo svoje pogreške.”

[su_cashout]

Dani Carvajal stao u obranu mladog nasljednika

Mladi desni bočni Real Madrida – Hakimi je sinoć odigrao jednu od svojih najlošijih utakmica u dresu ‘kraljevskog kluba’, a Dani Carvajal kao njegov iskusniji kolega stao je u obranu suigrača te poručio:

Dani Carvajal: “Cijeli život sam u ovom klubu i znam što predstavlja ovaj grb. Svi znamo što navijači očekuju od nas i želimo pretvoriti zviždanje u aplauz. Ne trebamo tražiti pojedince koji su krivi za ovakvu situaciju. Svi smo na istom mjestu i svi smo jednako krivi. Uvijek treba početi gledati od sebe i naravno da sam i ja jednako kriv za ovakvo stanje kao i svi ostali. Sada se trebamo držati zajedno više nego ikad. Sada se okrećemo suboti i utakmici protiv Valencije. Cilj je vratiti se na pobjedničke staze i potpuno se usredotočiti na jedino natjecanje koje možemo osvojiti, a to je Liga prvaka. Nastaviti ćemo se boriti i u La Ligi, ali to ne ovisi o nama više i bit će jako teško išta napraviti.”[su_no1forfootball]

Direktor kluba Butragueño ispričava se navijačima

Emilio Butragueño, bivši nogometa i legenda Real Madrida te današnji izvršni direktor Real Madrida također je shrvan novim neuspjehom ‘kraljevskog kluba’. Zinedine Zidane njegov je veliki prijatelj i sigurno je da su više povezani nego što je primjerice bio povezan sa Benitezom. Otkaz prijatelju i legendi poput Zidanea sigurno nije lako dati.

Emilio Butragueño: “Ovi rezultati nisu očekivani niti ih ovakvi nogometaši zaslužuju. Još je par mjeseci i puno utakmica ispred nas, ali očekivali smo da ćemo biti u polufinalu kupa.”

“Navijači? Logično je da su tužni i žao nam je. Uvijek ih želimo učiniti ponosnima i igrači daju sve od sebe da tako i bude. Moramo se usredotočiti na buduće utakmice i na Ligu prvaka.”

“Odluke Zidanea? To su tehničke stvari u koje mi ne ulazimo. Ne volimo davati svoje mišljenje o tome. Želim samo čestitati momčadi Leganésa koja je odigrala fantastičnu utakmicu.”

Iskusni Cristiano Ronaldo je predvidio probleme …

Cristiano Ronaldo početkom sezone kritizirao je transfer politiku kluba riječima – “Ne slažem se sa odlukom koju je donio Real Madrid. Trebali smo one najbolje rezervne igrače (Pepea, Jamesa, Moratu) da bismo bili uspješni prošle sezone. Budućnost kluba je najvažnija naravno, ali trebamo i iskusne igrače također. Nadolazeća sezona će pokazati tko je bio u pravu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!