NaslovnicaVijestiZidane: Četiri Zlatne lopte su nevjerojatan uspjeh!

Zidane: Četiri Zlatne lopte su nevjerojatan uspjeh!

Trener Real Madrida, Zinedine Zidane, izjavio je da su četiri Zlatne lopte Cristiana Ronalda nevjerojatan uspjeh, te da je Portugalac izuzetno motiviran pred nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu.

uspjeh

Reprezentativac Portugala je ranije ovog tjedna osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta u 2016. godini. Njemu je to četvrta Zlatna lopta u karijeri.

Pred njim i pred Realom je sada novi izazov – svjetsko klupsko prvenstvo u Japanu.

“Kraljevski” klub u četvrtak u polufinalu igra protiv meksičkog kluba America.

“Cristiano je izuzetno motiviran za taj meč, kao i uvijek. On je motiviran čak i kada se radi o prijateljskoj utakmici, takav je tip igrača. Imamo sjajne igrače u Realu, ali vrlo rijetko se desi da jedan igrač osvoji toliko nagrada. Četiri Zlatne lopte su nevjerojatan uspjeh “, rekao je Zidane novinarima u Yokohami.

Ronaldo, koji je ove godine osvojio Ligu prvaka s Realom i titulu prvaka Europe s Portugalom, osvajanjem Zlatne lopte približio se Argentincu Lionelu Messiju, koji je do sada pet puta osvajao tu nagradu.

Trener Reala je naveo i da Sergio Ramos neće igrati u sutrašnjem meču.

“Nije ozbiljan problem u pitanju, ali ne želimo riskirati, želimo ga sačuvamo za finale”, rekao je Zidane.

Zidane je upozorio svoje igrače da moraju biti oprezni protiv Americe.

“Za mnoge igrače tog kluba to će možda biti i jedina šansa da igraju protiv Reala i željet će se dokažu. Rekao sam igračima da ne možemo samo da se pojavimo na terenu i pobijedimo. Moramo to zaradimo. America ima sposobne i pametne igrače i siguran sam da će nam zadati glavobolju “, rekao je Zidane.

Pobjednik meča Real – America u finalu će igrati protiv japanske Kashime, koja je uvjerljivo savladala kolumbijski Atletico Nacional (3:0).

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!