NaslovnicaVijestiZidane: Cristiano Ronaldo neće ostati broj devet

Zidane: Cristiano Ronaldo neće ostati broj devet

Real Madrid sinoć je maestralno odigrao utakmicu protiv Atletico Madrida u 12. kolu španjolske Primere i slavio sa 0-3, a Cristiano Ronaldo postigao je tri pogotka nakon što je često bio prozivan od strane kritičara zbog loših partija u dresu Madriđana. Ronaldo je svoj prvi pogodak sinoć postigao u 23. minuti, drugi u 71. minutu susreta, a do trećeg zgoditka čekali smo još šest minuta. Ronaldo je jučer nastupao na poziciji broj devet.

broj devet

Nakon ove pobjede, Real Madrid je ‘odmakao’ Barceloni šest bodova na tablici Primere, a za dva kola igra se El Clasico.

Trener Real Madrida, Zinedine Zidane imao je razloga za zadovoljstvo nakon sjajne pobjede nad gradskim rivalom.

“Uh, pobjeda nad velikim rivalom, na teškom gostovanju. Od početka smo bili jako dobri, nema puno momčadi koje mogu ovdje pobijediti!”

“Sretni smo zbog svega: Cristianovih golova, igre Isca koji čini mi se nije izgubio ni jednu loptu. Zaista smo imali dobru ravnotežu dok su Bale i Lucas bili na krilima, a Isco iza Cristiana. No, to ne znači da će Cristiano i ostati na poziciji broj devet, vidjet ćemo.”

Na jučerašnjoj utakmici Marcelo je bio kapetan Real Madrida pošto u sastavu nije bilo Sergija Ramosa.

“Sergio Ramos je cijelo vrijeme bio uz nas, iako nije igrao. Ronaldo? Eto, tko god sumnja u njega, samo neka pogleda snimku ove utakmice!”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!