NaslovnicaVijestiZidane dao neočekivan odgovor na pitanje ko je najbolji trener na svijetu

Zidane dao neočekivan odgovor na pitanje ko je najbolji trener na svijetu

Zinedine Zidane osvojio je FIFA nagradu za najboljeg trenera, ali na pitanje ko je najbolji trener na svijetu, dao je zanimljiv odgovor…

najbolji trener

Trener Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je da nije najbolji u svojoj karijeri, unatoč nagradi koju je dobio od Svjetske nogometne federacije (FIFA).

“Prihvaćam nagradu i mislim da je to priznanje za posao koji smo napravili prošle sezone. Ako me pitate da li sam najbolji trener na svijetu, odgovoriću da nisam i to je to, jer vjerujem da ima drugih koji su bolji od mene”, rekao je Zidane.

[su_bet365_100_bonus]

Zidan je ove godine izabran za najboljeg trenera na svijetu u izboru FIFA, na ceremoniji u Londonu.

Francuz je rekao da ne voli govoriti o individualnim nagradama, ističući timski napor.

Iker Casillas prelazi u slavni engleski klub?!

Sjajna priča: Od prodavača sladoleda do senzacije Premier lige

Koliko bi legendarni igrači koštali na današnjem transfer tržištu?

“Zajedno smo osvojili mnogo trofeja kao tim i vrlo sam sretan. Ne mogu reći da nisam zaslužio nagradu zbog ostvarenih rezultata. Mislim da sam to zaslužio i prihvaćam”, kazao je Zidane.

Prema njegovim riječima, o tome je li uistinu najbolji moći će se raspravljati za deset godina, ako i dalje bude trener i bude pobjeđivao, te ponovio da trenutačno nije broj jedan.

[su_basketball_live_koeficijenti]

On je trenerskim poslom počeo da se bavi 2014. godine, dvije godine vodio je B momčad Reala (Real Madrid Castilla) prije preuzimanja prvog tima.

Zidane je za dvije sezone u Real Madridu osvojio La Ligu, Super kup Španjolske, dvije Lige prvaka, dva Uefina Super kupa i klupsko prvenstvo svijeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!