NaslovnicaVijestiZidane ima cilj da dovede Pogbu i Tielemansa

Zidane ima cilj da dovede Pogbu i Tielemansa

Zidane ima cilj da dovede Pogbu i Tielemansa. Trener Real Madrida je zabrinut oko prevelikog oslanjanja na Luku Modrića u veznom redu i želi da dovede Juventusovu i Anderlechtovu zvijezu kako bi imao više opcija na toj poziciji.

Zidane ima cilj da dovede Pogbu i Tielemansa

Menadžer Real Madrida, Zinedine Zidane želi da potpiše Paula Pogbu i Youri Tielemansa ovog ljeta, piše Marca.

Trener Blacosa je zabrinut zbog prevelikog oslanjanja na Luku Modrića u sredini terena i želi da ojača opcije na svakoj poziciji uoči sljedeće sezone.

Juventusova zvijezda, Pogba bi mogao napraviti korak naprijed ukoliko se odluči da ode u Madrid, Zidane bi mu zagarantovao mjesto u prvih XI u španskoj prestolnici.

Zinedine Zidane vjeruje da može nagovoriti francuskog reprezentativca, jer su rodom iz iste države i tvrdi da su vrlo dobri prijatelji.

Što se tiče Tielemansa, on je impresionirao nakon što je prekvalifikovan u prvi tim. 18-godišnjak je viđen kao buduća zvijezda koja bi mogla da svoju karijeru prenese na potpuno drugi nivo, ukoliko bi prešao iz Anderlechta na Santiago Bernabeu.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Paul Pogba rođen je 15. marta 1993. godine. Trenutno nastupa za Juventus i Francusku U 20 reprezentaciju. Pogba je prije dolaska u Italiju igrao u rodnoj Francuskoj i u Manchester Unitedu, a u ljeto 2012. godine preselio se u Torino.

Pogba je rođen u istočnom predgrađu Pariza, a široj svjetskoj javnosti postao je poznat 2009. godine kada ga je uočio Alex Ferguson i odlučio dovesti na Old Trafford. Tada je Pogba bio 16-godišnji igrač francuskog Le Havrea.

3. jula 2012., trener Manchester Uniteda, Alex Ferguson objavio je prelazak Pogbe u redove italijanskog Juventusa za nepoznatu svotu novca.

Youri Tielemans rođen je 7. maja 1997. godine. Belgijski je fudbaler koji igra za Anderlecht na poziciji centralnog veznjaka.

Tielemans je postao najmlađi belgijski igrač koji je igrao u Ligi prvaka, gdje je debitirao sa 16 godina i 148 dana.

Smatraju ga kao jednog od najperspektivnijih talenata svjetskog fudbala.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!