NaslovnicaVijestiZidane javno rekao što misli o Iscovom odlasku iz Real Madrida!

Zidane javno rekao što misli o Iscovom odlasku iz Real Madrida!

Ovih dana u medijima se pojavila priča kako Real Madrid planira prodati Isca ovo ljeto jer Zinedine Zidane želi dovesti Edena Hazarda. Razlog Jamesovog odlaska bio je taj da Isco dobije više minutaže i bitniju ulogu, a sada bi Isco mogao biti žrtva jer bi na njegovo mjesto trebao doći Eden Hazard.

O Iscovom odlasku

Zinedine Zidane, trener Real Madrid ne krije da ima blizak odnos sa svojim igračima, to je vjerojatno i tajna njegova uspjeha. Od trenera početnika do najuspješnijeg trenera u povijesti Real Madrida u samo godinu i pol dana. No, u ‘raju’ je došlo do problema, stvari se više ne odvijaju kao u bajci i sada se traže problemi te rješenja za te probleme.

Mediji tvrde kako Zidane kao problem vidi Isca, a kao rješenje Hazarda! Francuz više ne želi Isca tvrdi Marca. Realova 22 i bivši ‘Golden Boy’ prošle je sezone spasio stvari. Kada je Bale ispao iz sastava zbog ozlijede u sastav je ušao Isco. Realova formacija zbog njega se mijenjala iz 4-3-3 u 4-3-1-2 gdje je Isco stajao ispred Luke Modrića i Kroosa, a iza Cristiana Ronalda i Benzeme.

[su_no1forfootball]

Španjolski mediji tvrde da Zidane sada želi vratiti sustav 4-3-3 i zbog toga se Isco više ne uklapa u njegovu koncepciju. No Zidane nije oduševljen tim medijskim natpisima: “Želim Isca u svom timu. Želim da zauvijek ostane u Real Madridu. On je veoma dobar, on je to već dokazao i nastavlja dokazivati, a priča o tome da on odlazi je laž.”

Zidane o Sociedadu, zadnji test prije PSG-a

Real Sociedad u subotu gostuje na Santiago Bernabeuu, zadnji je to test za ‘kraljevski klub’ prije nego li im u goste stigne PSG. Momčad iz Pariza sljedeću srijedu gostuje u Madridu – na dan zaljubljenih.

[su_live_koeficijenti]

Zidane: “Sociedad je veoma dobra momčad, ali mi želimo odigrati dobru utakmicu, želim igrati dobar nogomet. Znamo da će utakmice biti teška kao i utakmica u srijedu protiv Pariza, ne znam što će se dogoditi u srijedu, ali živimo za to da odigramo najbolje što znamo.”

Marca piše o tome kako bi Real ponovno mogao igrati u formaciji 4-3-3 i da bi Nacho igrao umjesto Dani Carvajala i protiv Sociedada kako bi se pripremio za srijedu gdje će na poziciji desnog bočnog igrati jer Dani Carvajal ima suspenziju. Bit će zanimljivo gledati kako će Nacho 90 minuta paziti na Neymara Juniora.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!