NaslovnicaVijestiVJEROVALI ILI NE: Evo koliko je Alexis zaradio za jedan dodir s...

VJEROVALI ILI NE: Evo koliko je Alexis zaradio za jedan dodir s loptom!

Alexis Sanchez doveden je iz Arsenala kao ogromno pojačanje, ali Čileanac nije opravdao visoka očekivanja, štaviše, pokazao se kao promašaj, te navijači već žele da mu vide leđa.

Manchester United poražen je u gradskom derbiju od Manchester Cityja (0:2), u utakmici u kojoj su izabranici Ole Gunnara Solskjaera bili nemoćni da se na svom terenu odupru “Građanima”, koji su upisali važna tri boda u borbi za titulu sa Liverpoolom.

U opšte sivilo uklopio se i Čileanac Alexis Sanchez. Napadač Uniteda je na utakmici protiv Manchester Cityja za 12 minuta na terenu imao jedan jedini dodir sa loptom.

Čileanski reprezentativac je u 178. derbiju Manchestera priliku dobio od 83. minuta kada je zamijenio Mattea Darmijana, ali se nije proslavio.

Učinak za 12 minuta na terenu bio mu je jedan dodir sa loptom koji je bio tačno dodavanje za saigrača. Zaista poražavajuća statistika za igrača koji nedjeljno zarađuje nešto manje od 600.000 eura.

Sanchez ima i zanimljivu klauzulu u ugovoru sa “Crvenim vragovima” i za svaki odigrani meč u Premier ligi bogatiji je za dodatnih 87.000 eura – tako da je tu svotu zaradio za jedan jedini dodir s loptom u duelu protiv Cityja!

United je prvi put poslije 40 godina u sezoni primio 50 golova, a Solskjær tim poslije 35 kola zauzima šesto mjesto u Premier ligi sa 64 boda i za četvrtoplasiranim Chelseajem, sa kojim se sastaje u nedjelju, zaostaje tri boda.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!