NaslovnicaVijestiZIDANE MIJENJA MOURINHA? Francuz dovodi i pojačanje od 135 milijuna funti za...

ZIDANE MIJENJA MOURINHA? Francuz dovodi i pojačanje od 135 milijuna funti za sobom!

Zidane mijenja Mourinha? Francuz dovodi i pojačanje od 135 milijuna funti za sobom! Manchester United je izgleda napravio značajan korak ka transferu od 135 milijuna funti za ofanzivnog veznjaka Marco Asensija.

Zidane mijenja Mourinha

Zvijezda Real Madrida se mučila za minutažu do sada ove sezone na Bernabeu, izgledajući manje dosljedno i uvjerljivo pod vodstvom Julen Lopeteguija i njegovog nasljednika Santiago Solarija nego li pod vodstvom Zinedine Zidanea.

Prema pisanju Don Balona, Asensiju nedostaje Zinedine Zidane, koji je naravno čvrsto povezan sa poslom u Manchester Unitedu već neko vrijeme.

Sad se čini da će španjolski internacionalac slijediti Zidanea kamo god on krenuo, a čini se da prelazak na Old Trafford izgleda bliže nego ikad.

Jose Mourinho nije gospodin popularni u United već neko vrijeme, jer rezultati nisu sjajni, dok su nastupi još gori, pogotovo nakon poraza od Liverpoola gdje su ih Redsi pregazili u svakoj statistici.

Portugalac čak može biti i u opasnosti da će dobiti otkaz i narednih dana upravo zbog tog poraza na Anfieldu.

Ako sve bude išlo svojim tokom, mogli bismo vrlo brzo gledati Zidanea u Unitedu, dok bi on uz svoj dolazak poveo i Asensija kao jednu od svojih glavnih zvijezda.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!